«Θέλω να ευχαριστήσω τον μικρούλη μου γιο»: Όλα όσα δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα - Το τηλεφώνημα στον Στέφανο Κασσελάκη

Ευχαρίστησε όσους την στήριξαν

«Θέλω να ευχαριστήσω τον μικρούλη μου γιο»: Όλα όσα δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα - Το τηλεφώνημα στον Στέφανο Κασσελάκη

Τις πρώτες τις δηλώσεις, μετά την ήττα της από τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, έκανε το βράδυ της Κυριακής 24/9, η Έφη Αχτσιόγλου στην οδό Κουμουνδούρου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι δήλωσε η Έφη Αχτζιόγλου μετά την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη

Με το κεφάλι ψηλά και με υψωμένη τη γροθιά έστειλε μήνυμα για ενότητα μέσα από τις τηλεοπτικές κάμερες και μπροστά στους πλήθος που την αποθέωνε.

«Ολοκληρώθηκε σήμερα μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η μεγάλη συμμετοχή και τις δυο Κυριακές έδειξε ότι η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς. Έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών για να δώσει τις μεγάλες μάχες που έρχονται. Τηλεφώνησα στον κ. Κασσελάκη και τον συνεχάρη για την επιτυχία του. Του εύχομαι να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας. Να ασκήσουμε μαχητική και δομική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στους ανθρώπους αυτού του τόπου, που μπορούν και αξίζουν να ζήσουν καλύτερα», ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου.

Ευχαρίστησε μάλιστα και τον μικρό της γιο (δείτε τι είχε αναφέρει η Έφη Αχτσιόγλου σχετικά με την μητρότητα) τονίοζντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον μικρούλη μου γιό που παρ' ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα από όλα αυτά έδειξε τεράστια υπομονή απέναντι στη μητέρα του και να του υποσχεθώ ότι αύριο το πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα για εμάς.»

Η εκλογική αναμέρτηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής με πλήθος κόσμου να συρρέει προκειμένου να αναδείξει τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με την οικογένειά του, τον πατέρα και τον αδερφό του, βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη και παραχώρησε μερικές δηλώσεις λίγο πριν ψηφίσει και ο ίδιος.

«Παροτρύνω όλον τον κόσμο να ψηφίσει, είναι μια όμορφη διαδικασία», είπε μόνο ο ίδιος, ενώ ο πατέρας του δήλωσε: «Το κλίμα της τοξικότητας δεν μας ταιριάζει, θέλουμε ηρεμία όπως ταιριάζει στον λαό» και ο αδερφός του πρόσθεσε: «Πάμε για τη νίκη και για τον τόπο, το πρώτο βήμα μπροστά».

Η κάμερα του OPEN, μάλιστα, κατέγραψε και τη στιγμή που η Έφη Αχτσιόγλου έριξε τη δική της ψήφο στο Αιγάλεω. Οι κάλπες κλείνουν στις 20:00.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε από το 44,91% (66.156 ψήφοι) που πήρε την περασμένη Κυριακή, έναντι 3του 6,18% (53.292 ψήφοι) που πήρε η κ. Αχτσιόγλου. Ο Νίκος Παππάς απέσπασε το 8,68% (12.787 ψήφοι), ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απέσπασε το ποσοστό 8,93% (13.156 ψήφοι). Ο πέμπτος της αναμέτρησης Στέφανος Τζουμάκας απέσπασε, από την άλλη πλευρά, το 1,3% (1.917 ψήφοι).