Όχι ένα, αλλά 2 παιδιά ακόμη - Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρα Ναργες και του Χρήστου Σαντικάι μετά την βάφτιση του γιου τους, Αλέξανδρου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζευγάρι

Όχι ένα, αλλά 2 παιδιά ακόμη - Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρα Ναργες και του Χρήστου Σαντικάι μετά την βάφτιση του γιου τους, Αλέξανδρου

Όμορφες και συγκινητικές οικογειακές στιγμές έζησαν το Σάββατο 23/9 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι όπου βάφτισαν τον μόλις ενός έτους γιο τους, τον μικρό Αλέξανδρο.

Η συγκίνηση της Λάουρα Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι και η επιθυμία τους για 3 παιδιά

Σε δηλώσεις που έκανε το ζευγάρι μετά το μυστήριο, στην κάμερα του Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε το πως αποφάσισε να δώσει στον μονάκριβο γιο τους τον όνομα «Αλέξανδρος», το πως έχει αλλάξει η ζωή τους μετά τον ερχομό του αλλά και το ενδεχόμενο ένος δεύτερου παιδιού στη ζωή τους.

Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού Αλέξανδου.

«Αλέξανδρος. Μόλις τον βαφτίσαμε. Ήταν μια στιγμή πολύ συγκινητική. Εγώ έκλαψα και το παιδί μου έκλαψε. Ήταν πολύ συγκινητικό. Το όνομα μας άρεσε απλά πάρα πολύ. Ξέραμε πως θα ονομάσουμε έτσι το παιδί μας από την δεύτερη βδομάδα που τα φτιάξαμε.» ανέφερε η Λάουρα Νάργες.

Ο πρώτος χρόνος με τον μικρό είναι τέλειος. Ειναι τελείως διαφορετική ζωή, αλλά την επιλέξαμε και οι δύο πολύ συνειδητά και δεν το αλλάζουμε με τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Άρθρο της Ιωάννας Βουτσή

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μιλώντας για το ενδεχόμενο ένος ακόμη παιδιού στη ζωή τους δήλωσε: «Αν θα το πηγαίναμε σύμφωνα με τον Χρήστο, αυτή τη στιγμή θα συναντιόμασταν έξω από το μαιευτήριο».

Από την πλευρά του, τρισευτυχισμένος, ο Χρήστος Σαντικάι εξέφρασε την επιθυμία του, όχι για ένα αλλά για δύο ακόμη παιδιά. «Ονειρευόμαστε τρία παιδιά, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο Θεός».

Τα πρώτα γενέθλια του μικρού Αλέξανδρου

Υπενθυμίζουμε ότι, στις 21/9 ο γιος της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι έκλεισε ένα χρόνο ζωής με την οικογένειά του να πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τη στιγμή, που ο μικρός Αλέξανδρος ήρθε στη ζωή τους.

Η Λάουρα Νάργες έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για το γιο της στο Instagram, καθώς εκείνη και ο αγαπημένος της γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους στο σπίτι τους, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες.

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για τα γενέθλιά του γιου της

«Η οικογένεια μας σήμερα γιορτάζει, το μωρό μας έχει τα γενέθλια του! Τέτοια ώρα ακριβώς, 19:40 στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, ήρθε ο μικρός μας πρίγκιπας στον κόσμο και ολοκλήρωσε την ευτυχία μας. Σε αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Χρόνια πολλά μοναδικό μας πλάσμα, να τα χιλιάσεις, να σε χαίρονται ο μπαμπάς και η μαμά και όλοι όσοι σε αγαπούν και αγαπάς ήδη με την απίστευτη αγνή σου καρδιά. Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… έγινες !!!», έγραψε η Λάουρα Νάργες.