«Προς τα αγαπημένα μου παιδιά που...» - Η απάντηση της Φιλοθέης Μωβ στην κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ

Συνεχίζεται η κόντρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στα παιδιά του Αντώνη Βαρδή, Γιάννη & Καλλιστώ, και την τελευταία σύζυγό του τραγουδιστή, Φιλοθέη Μωβ. Αφορμή για την αναζωπύρωση της, στάθηκε η συναυλία που έγινε προς τιμή του στις Αρχές του Σεπτέμβρη και οι δηλώσεις που είχε κάνει η ίδια (δείτε εδώ όλο το χρονικό).

Η Καλλιστώ Βαρδή για πρώτη φορά μάλιστα, μίλησε στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα.

«Θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο για έναν πατέρα να πει και να εκφράσει “ευχή και κατάρα” στα παιδιά του. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά, ούτε γραπτά ούτε προφορικά γραμμένο. Επίσης, όταν έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή, εγώ μαζί με τον αδερφό μου και η σύζυγός του, πήγαμε στη Heaven, το 2015, για να διοργανώσουμε μια συναυλία για τον μπαμπά μου. Ήμασταν και οι 3 μαζί θετικοί σε κάτι τέτοιο γιατί ήταν όνειρο ζωής για εκείνον.

Δεν υπάρχει κανένας καλλιτέχνης που να είναι πάνω από 30 χρόνια στο χώρο και να μη θέλει να γίνει κάποια στιγμή μια συναυλία προς τιμήν του, είτε είναι εν ζωή είτε όχι… Ήταν όνειρο ζωής για εκείνον, πάντα το ήθελε. Και εννοείται πως, ούτε εγώ ούτε ο αδερφός μου, δε θα κάναμε ποτέ κάτι χωρίς τη θέλησή του» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο χαρακτήρας της κυρίας Σκιντζή άλλαξε το τελευταίο διάστημα που ήταν εν ζωή ο πατέρας μου. Όταν ήταν πολύ βαριά άρρωστος, είχε μια τρομακτική άρνηση να τον πάμε σε νοσοκομείο. Όσοι γιατροί ερχόντουσαν σπίτι, μας έλεγαν ότι πρέπει να νοσηλευτεί. Αυτός ο άνθρωπος άλλαξε ριζικά μετά την απώλεια του πατέρα μας.

Έγινε ένας διαφορετικός άνθρωπος. Ίσως έδειξε τον πραγματικό της εαυτό. Δε γνωρίζω. Αυτό που ξέρω είναι ότι, εγώ και ο αδερφός μου, ήμασταν πάρα πολύ τίμιοι απέναντί της παρότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως ήθελε ο πατέρας μου. Επειδή νιώθαμε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα ευγνωμοσύνη για όσα του είχε προσφέρει, ο αδερφός μου έβαλε την υπογραφή του και υπέγραψε για έναν πολιτικό γάμο σε μια κατάσταση του πατέρα μου που δε μπορούσε να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του. Επειδή τη θεωρούσαμε δικό μας άνθρωπο, και πιστεύαμε ότι ο πατέρας μας θα ήθελε να γίνει αυτός ο γάμος, ο αδερφός μου έβαλε την υπογραφή του, παρότι ο πατέρας μου δεν ερωτήθηκε ποτέ».

Η απάντηση της Φιλοθέης Μωβ στην Καλλιστώ Βαρδή

Η Φιλοθέη Μωβ, έχοντας δει και διαβάσει τις δηλώσεις της, απάντησε μέσω της εκπομπής Mega Καλημέρα, σήμερα 25/9.

«Προς τα αγαπημένα μου παιδιά που ξημεροβραδιάζονταν στα νοσοκομεία. Τώρα που το λέτε, ίσως και να σας είχε αναθέσει ο Αντώνης τη διοργάνωση εκείνης συναυλίας το 2016 με την Άγιος Πέτρος productions. Όσο για τα υπόλοιπα, κάποια στιγμή θα μιλήσω. ΥΓ. Να υπενθυμίσω ότι ο Αντώνης έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φιλοθέη Μωβ: Αποκάλεσε δημόσια τον Γιάννη Βαρδή ''σκουπίδι'' - Η αποστομωτική απάντηση του τραγουδιστή

Φιλοθέη Μωβ: «Δεν με ενδιαφέρει...» - Η απάντηση στην "πικρία" του Γιάννη Βαρδή για τον γάμο της με τον Αντώνη

Γιάννης Βαρδής: «Είναι μία πίκρα προσωπική η υπογραφή που έβαλα στον γάμο τους» - Η αναφορά στη σχέση του πατέρα του, Αντώνη, με την Φιλοθέη Μωβ

Γιάννης Βαρδής: «Ήταν πολύ ξένος, και εγώ ήμουν...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση για τον πατέρα του Αντώνη

Ο Γιάννης Βαρδής απαντάει για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, την Χριστίνα Μαραγκόζη και την Φιλοθέη Μωβ

Οι σχέσεις του Αντώνη Βαρδή με την πρώην σύζυγό του Χριστίνα Μαραγκόζη - Η λογομαχία λίγο πριν φύγει από τη ζωή

«Να λέμε τα πράγματα όπως ξεκίνησαν! Μια φράση θεωρώ ότι τον τσίγκλησε... » - Το αιχμηρό σχόλιο του Λιανού για την κόντρα Βαρδή & Φιλοθέης Μωβ