Απειλεί με δικαστήρια ο Γιάννης Βαρδής την Φιλοθέη Μωβ - «Οι δικηγόροι μου με έχουν πληροφορήσει ότι...»

«Δεν μπορώ να ακούω εκφράσεις τύπου απαράδεκτο αυτό που έκανα. Δηλαδή απαράδεκτο και αυτό που έκανε ο πατέρας μου;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά το χαμό που έχει προκληθεί ξανά ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και την Φιλοθέη Μωβ, χρόνια μετά την δικαστική τους διαμάχη, με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε για την συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή, ο τραγουδιστής πήρε θέση και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα.

Μετά μάλιστα τις δηλώσεις της τελευταίας συζύγου του Αντώνη Βαρδή, ο γιος του της απάντησε και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στα λόγια του, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ανέφερε στις κάμερες πως την απεχθάνεται και δεν θέλει να την βλέπει.

«Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιότητα είναι αυτή η γυναίκα που είχε βγει κι έλεγε ότι είναι παντρεμένη με τον πατέρα μου 3 χρόνια και είχα βγει εγώ με ένα χαρτί και είχα αποδείξει ότι ήταν μαζί τρεις μήνες. Μόνο αυτό θα έπρεπε να καταλάβετε τι άνθρωπος είναι», είχε δηλώσει - δείτε όλα τα λόγια του.

Μπορεί η Φιλοθέη Μωβ να ανέφερε σε σύντομη δήλωση της πως δεν θέλει να συνεχιστεί όλο αυτό (δείτε εδώ), ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day για όλα όσα έχουν ειπωθεί και σχολιαστεί.

Η συνέντευξη του Γιάννη Βαρδή για Φιλοθέη Μωβ και Χριστίνα Μαραγκόζη

«Είμαι ένας ειλικρινής άνθρωπος για αυτό και μίλησα χθες στα κανάλια γιατί πραγματικά με "έπνιγε" το δίκιο. Δεν μου αρέσει όποιος βγαίνει στα κανάλια και λέει πράγματα που δεν είναι αλήθεια», ανέφερε αρχικά για τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε.

«Δεν μπορώ να ακούω εκφράσεις τύπου απαράδεκτο αυτό που έκανα. Δηλαδή απαράδεκτο και αυτό που έκανε ο πατέρας μου; Και η απάντηση της που την είδα νομίζω προχθές την τιμάει», είπε για την Χριστίνα Μαραγκόζη (δείτε εδώ τι έχει συμβεί με την δεύτερη γυναίκα του πατέρα του).

«Ότι έδωσε τη συγκατάθεσή της να γίνει συναυλία. Ναι όντως υπέγραψε ένα χαρτί, που έχει να κάνει με το να εισπράξει τα πνευματικά της δικαιώματα. Μην τρελαθούμε! Δεν έχει κανένα άλλο δικαίωμα. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, έχω το ηθικό δικαίωμα και μπορώ να κάνω συναυλίες για τον πατέρα μου. Δε μπορεί να μου κουνήσει το δάχτυλο, και να μου πει σου να να τραγουδήσεις για τον πατέρα σου. Δηλαδή μη φτάσουμε ως εκεί. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα» συνέχισε ο Γιάννης Βαρδής.

«Θεωρώ ότι έχω να κάνω ο,τιδήποτε θέλω στη μνήμη του πατέρα μου. Έχω το δικαίωμα. Είμαι ο γιος του κι έχω το δικαίωμα. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα κι έχω σκοπό να κάνω. Έχω κουβεντιάσει με τον Αντώνη Ρέμο να γίνει συναυλία στην Θεσσαλονίκη», συμπλήρωσε.

«Αν πάει να την μπλοκάρει, θα πάμε δικαστικώς. Οι δικηγόροι μου με έχουν πληροφορήσει ότι αν θέλει η κυρία, μπορεί να το δοκιμάσει. Εμείς εδώ είμαστε για να απαντήσουμε», είπε σε ερώτηση αν προσπαθήσει η Φιλοθέη Μωβ να απαγορεύσει την συναυλία.