Φιλοθέη Μωβ: «Δεν θα με ενδιέφερε να...» - Η απάντηση στον Γιάννη Βαρδή μετά τη δήλωση πως την απεχθάνεται

Δεν έχει τέλος η διαμάχη τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο Αντώνης Βαρδής με την Φιλοθέη Μωβ ήταν ζευγάρι για 13 χρόνια, ενώ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο κάτω υπό άκρα μυστικότητα 3 μήνες πριν φύγει από τη ζωή ο τραγουδιστής. Μετά το θάνατο του ωστόσο, ξεκίνησε και η διαμάχη με τα παιδιά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν - σύμφωνα με την ίδια - την κλείδωσαν έξω από το σπίτι που έμεναν όλοι μαζί. Αφορμή ήταν ένας τραπεζικό λογαριασμός στην Βουλγαρία (δείτε εδώ όλο το χρονικό) με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Σήμερα οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες όπως αποδεικνύουν και οι πρόσφατες δηλώσεις τους, με αφορμή την συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή.

Οι κακές σχέσεις τους ήρθαν ξανά στο προσκήνιο, όταν σε δηλώσεις της η Φιλοθέη Μων εξήγησε το λόγο που δεν πήγε στην συναυλία ενώ αποκάλυψε πως ευχή και κατάρα του αείμνηστου σπουδαίου τραγουδιστή, Αντώνη Βαρδή.

Μετά τις δηλώσεις αυτές, ο Γιάννης Βαρδής της απάντησε και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στα λόγια του, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ανέφερε στις κάμερες πως την απεχθάνεται και δεν θέλει να την βλέπει.

«Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιότητα είναι αυτή η γυναίκα που είχε βγει κι έλεγε ότι είναι παντρεμένη με τον πατέρα μου 3 χρόνια και είχα βγει εγώ με ένα χαρτί και είχα αποδείξει ότι ήταν μαζί τρεις μήνες. Μόνο αυτό θα έπρεπε να καταλάβετε τι άνθρωπος είναι», είχε δηλώσει - δείτε όλα τα λόγια του.

Η απάντηση της Φιλοθέης Μωβ στον Γιάννη Βαρδή μετά τις αιχμηρές του δηλώσεις

Μετά τα όσα ειπώθηκαν στις εκπομπές, δημοσιογράφος της εκπομπής Mega Καλημέρα επικοινώνησε με την Φιλοθέη Μωβ για να τοποθετηθεί στα όσα σχολιάστηκαν. Το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν:

«Δεν θα με ενδιέφερε να δώσω παράσταση στο θέμα. Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση»!