Χείμαρρος ο Γιάννης Βαρδής: «Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα χαρτί όχι για να δώσει την άδεια της αλλά για να...»

Η αιχμηρή απάντηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Γιάννης Βαρδής: «Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα χαρτί όχι για να δώσει την άδεια της αλλά για να...»

Στις 4 Σεπτεμβρίου τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή, έκαναν προς τιμήν του μια συναυλία με τα αγαπημένα του τραγούδια. Χθες 12/9 ωστόσο, η τελευταία του σύζυγός, Φιλοθέη Μωβ έκανε δηλώσεις σχετικά στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω για τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν άδικο και κρίμα να μην υπογράψω να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ όλες τις αιχμηρές αναρτήσεις της.

Η απάντηση του Γιάννη Βαρδή στην Φιλοθέη Μωβ

Η εκπομπή Πάμε Δανάη επικοινώνησε με τον Γιάννη Βαρδή και απάντησε στις δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ με την οποία έχουν ανύπαρκτες σχέσεις μετά το θάνατο του πατέρα του, Αντώνη.

«Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα τυπικό χαρτί, όχι για να δώσει την άδεια της και να γίνει η συναυλία, αλλά για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα μου. Σαφώς κι έχει το πνευματικό δικαίωμα, λόγω του γάμου που είχε κάνει με τον πατέρα μου, αλλά δεν έχει το ηθικό δικαίωμα και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Ισχύει ότι ο Αντώνης Βαρδής είχε πει ότι δε θα ήθελε να γίνει κάποια συναυλία στην μνήμη του, όμως στην ίδια συνέντευξη είχε διευκρινίσει τους λόγους. Και αυτοί ήταν ότι ουσιαστικά, δε ήθελε να υποχρεωθεί στους συναδέλφους του καλλιτέχνες. Δεν απαγόρευσε ποτέ στα παιδιά του να την κάνουν», είπε αρχικά σχετικά με τις δηλώσεις της.

Σε ότι αφορά τη Χριστίνα Μαραγκόζη και το λόγο που δεν την κάλεσε στη συναυλία και το παράπονο της (δείτε τις δηλώσεις της), είπε «Εγώ πορεύομαι με τα ‘θέλω’ του πατέρα μου, ούτε στη συναυλία του 2006 είχε προσκληθεί. Εάν είχε προσκληθεί, θα την καλούσα και αυτήν... Δικαίωμά της να αντιδράσει και δικαίωμά μου να μην την καλέσω».