Ποια είναι η Φιλοθέη Μωβ: Ο γάμος με τον Αντώνη Βαρδή το 2014 και οι μηνύσεις με τα παιδιά του, Γιάννη & Καλλιστώ

Οι σχέσεις τους σήμερα και η νέα κόντρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ξανά μπροστά ήρθε η κόντρα του Γιάννη Βαρδή με την τελευταία σύντροφο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ. Αφορμή στάθηκε η συναυλία που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του πριν μερικές εβδομάδες. Όλα ξεκίνησαν όταν σε δηλώσεις της εξήγησε και το λόγο που δεν πήγε στην συναυλία ενώ αποκάλυψε πως ευχή και κατάρα του αείμνηστου σπουδαίου τραγουδιστή, Αντώνη Βαρδή.

«Έπρεπε να υπογράψω για τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν άδικο και κρίμα να μην υπογράψω να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του», είχε πει μεταξύ άλλων - δείτε εδώ όλη την συνέντευξη της.

Μετά τις δηλώσεις αυτές, ο Γιάννης Βαρδής της απάντησε και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στα λόγια του, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ανέφερε στις κάμερες πως την απεχθάνεται και δεν θέλει να την βλέπει.

«Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιότητα είναι αυτή η γυναίκα που είχε βγει κι έλεγε ότι είναι παντρεμένη με τον πατέρα μου 3 χρόνια και είχα βγει εγώ με ένα χαρτί και είχα αποδείξει ότι ήταν μαζί τρεις μήνες. Μόνο αυτό θα έπρεπε να καταλάβετε τι άνθρωπος είναι», είχε δηλώσει - δείτε όλα τα λόγια του.

Η ιστορία της Φιλοθέης Μωβ με την οικογένεια Βαρδή

Ο Αντώνης Βαρδής με την Φιλοθέη Μωβ ήταν ζευγάρι για 13 χρόνια, ενώ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο 3 μήνες πριν φύγει από τη ζωή ο τραγουδιστής. Ο γάμος έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα και τον γνώριζαν μονάχα οι οικογένειες τους.

Μετά το θάνατο του ωστόσο, ξεκίνησε και η δικαστική διαμάχη της με τα παιδιά του, Γιάννη και Καλλιστώ. Όλα ξεκίνησαν όταν - σύμφωνα με την ίδια - όταν ένα απόγευμα γύρισε στο σπίτι που έμεναν όλοι μαζί και δεν μπορούσε να μπει μέσα με το κλειδί της. Στην αρχή νόμιζε πως τους διέρρηξαν ωστόσο όπως την ενημέρωσε ο Γιάννης Βαρδής είχαν αλλάξει κλειδαριές ώστε να μην μπει.

Αντώνης Βαρδής Φιλοθέη Μωβ

Αφορμή όπως είχε γίνει τότε γνωστό, ήταν ένας τραπεζικός λογαριασμός στην Βουλγαρία με το όνομα του Αντώνη και του Γιάννη, από τον οποίο δεν μπορούσε να τραβήξει χρήματα. Θεώρησε λοιπόν πως η Φιλοθέη Μωβ είχε εμπλοκή παρόλο που η ίδια αρνήθηκε την ανάμειξη.

Όταν οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και μετά από μια μεγάλη ένταση, ο Γιάννης Βαρδής της ζήτησε συγνώμη με την Φιλοθέη Μωβ να αποσύρει την μήνυση συκοφαντική δυσφήμιση.

Σήμερα οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες όπως αποδεικνύουν και οι δηλώσεις του γιου του Αντώνη Βαρδή, έχοντας αναφέρει πως μετά το θάνατο του πατέρα του, η συμπεριφορά της άλλαξε.