«Τώρα γι’ αυτό δε θα σας πω...» - Τα τρυφερά λόγια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη για την σύντροφο του, Μελίνα Νικολαιδη

Τι απάντησε για τη Δέσποινα Βανδή

«Τώρα γι’ αυτό δε θα σας πω...» - Τα τρυφερά λόγια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη για την σύντροφο του, Μελίνα Νικολαιδη

Με τρυφερά λόγια για την σύντροφό του Μελίνα Νικολαΐδη, μίλησε Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης σε δηλώσεις του παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha, ενώ ρωτήθηκε και για την μητέρα αυτής, τη Δέσποινα Βανδή.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη για την Μελίνα Νικολαΐδη

Το ζευγάρι είναι μαζί ένα χρόνο και κάτι και φαίνονται να είναι πολύ αγαπημένοι (δείτε εδώ φωτογραφία του ζευγαριού) με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη να απαντά στους δημοσιογράφους λίγο ντροπαλά... αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο για τη σύντροφό του.

«Πάει πολύ καλά με τη Μελίνα. Ήταν εδώ, τώρα ξαναφεύγει στο Λονδίνο. Θα πηγαίνω εγώ. Δεν έχω και πολλές υποχρεώσεις με το βόλεϊ, οπότε θα μου είναι λίγο πιο εύκολο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε αμέσως μετά για την Δέσποινα Βανδή, απέφυγε να απαντήσει και να κάνει κάποια δήλωση.

«Τώρα γι’ αυτό δε θα σας πω κάτι. Ρωτήστε κάτι για μένα».

Η σχέση της Μελίνας Νικολαϊδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη έγινε γνωστή τον Δεκέμβρη του 2022 και όλα τα sites αλλά και οι εκπομπές μιλούσαν για την κόρη της Δέσποινας Βανδή και το πόσο έχει μεγαλώσει.

Από τα social media δεν κρύβουν λεπτό τη σχέση τους και πολλές φορές έχουμε δει την Μελίνα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους κοινά βίντεο αλλά και φωτογραφίες.

Η ανάρτηση για την γιορτή του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Την Τετάρτη 30/8 η Μελίνα Νικολαϊδη αποκάλυψε πως ο σύντροφός της είχε την ονομαστική του εορτή με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Θέλησε να του ευχηθεί με ένα πολύ τρυφερό βίντεο από τις διακοπές τους γράφοντας «Χρόνια πολλά μωρό μου! Αγάπη υπερβολική».

Μπορεί να μένει στο Λονδίνο όπου σπουδάζει νοικιάζοντας το δικό της σπίτι, ωστόσο, ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα για να είναι μαζί.