Στάθης Σχίζας: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα...» - Η αντίδραση του για τον τσακωμό με την πρώην του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στα μπουζούκια

Όλα όσα είπε ο νέος επιχειρηματίας για την σχέση του με την πρώην σύντροφό του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Στάθης Σχίζας: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα...» - Η αντίδραση του για τον τσακωμό με την πρώην του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στα μπουζούκια

Για την πρώην σύντροφο του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για τον αν έχουν επικοινωνία αλλά και για το περιστατικό ανάμεσα τους στα μπουζούκια μίλησε ο Στάθης Σχίζας στην εκπομπή Breakfast@star στο Star Channel και στον Πάνο Παπαδόπουλο.

Τι ανέφερε ο Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο πρώην παίκτης του Survivor φάνηκε αρκετά άνετος σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την πρώην σύντροφο του τονίζοντας: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, στην ίδια περιοχή είμαστε. Και να τη δω έξω, ένα γεια θα το πούμε. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Νομίζω κι εκείνη αυτό θα λέει. Έχει περάσει ένα διάστημα, ο καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του. Δεν έχει τύχει να την πετύχω στην περιοχή, νομίζω μία φορά από μακριά».

Σε ερώτηση για τον τσακωμό που είχαν μεταξύ τους σε νυχτερινό κέντρο (δείτε εδώ το περιστατικό), ο Στάθης Σχίζας απάντησε «κοφτά» χωρίς να θέλει, όπως φαίνεται, να δώσει συνέχεια στο γεγονός. «Όλα καλά» είπε.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό, στις 7/7, ο Στάθης Σχίζας είχε μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια στην κάμερα του Mega Καλημέρα. Από τη μία, απάντησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή του για όσα γράφονται για τον ίδιο.

Από την άλλη πλευρά, απάντησε και για την επόμενη σχέση του, αλλά και για τις μελλοντικές σχέσεις της κόρης του και την συμπεριφορά του απέναντί της.

«Δεν θα μου ταίριαζε κάτι τηλεοπτικό. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάποιο πάνελ. Μου έχουν γίνει προτάσεις, αλλά δεν είναι για εμένα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν. Συζητάω για κάτι τηλεοπτικό που μου ταιριάζει, σαν ντοκιμαντέρ και αφορά παιδιά. Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα 100%», δήλωσε αρχικά ο ίδιος.

Για το Survivor επισήμανε: «Τη 2η φορά το μετάνιωσα που πήγα γιατί ήταν πολύ σκληρό ριάλιτι. Γι' αυτό κιόλας έφυγα. Πέρυσι ήμασταν εκκλησία σε σχέση με φέτος. Εγώ θεωρώ και θέλω να είναι ο Μπάρτζης νικητής και βάζω όλη μου την θετική ενέργεια...»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ανέφερε: «Με έχουν ενοχλήσει 1 εκατομμύριο φορές πράγματα που λέγονται για εμένα, αλλά έτσι είναι η δημοσιότητα, τι να κάνουμε. Το διαχειρίζομαι με ψυχραιμία. Έχω πάρει τηλέφωνο να πω "γιατί το γράψατε αυτό;"».

Όσον αφορά στο παιδί του, είπε: «Η κόρη μου είναι 9,5 χρονών και έχουμε φοβερή επικοινωνία, είμαστε φίλοι, πάμε για καφέδες, βόλτες. Μέχρι ενός σημείου θα ήθελα να μου ανοίγεται. Στα πρώτα φλερτ της κόρης μου, πιστεύω θα αισθανθώ περίεργα. Οι μπαμπάδες καμία φορά δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα».

Και κατέληξε για τα προσωπικά του: «Προσωπική ζωή 0. Ασχολούμαι με τη δουλειά και τους φίλους αυτή τη στιγμή. Εάν έρθει στην προσωπική μου ζωή μου κάτι δεν θα ήθελα καθόλου να δημοσιοποιηθεί, δεν θέλω να το ζήσουμε όλοι μαζί», τονίζοντας πως δεν θα έβγαινε με κάποια που γνώρισε στα social media γιατί είναι παραδοσιακός, ενώ δεν δίστασε να πει πως έχει ψάξει και κινητό.