Τσακώθηκαν σε νυχτερινό κέντρο Στάθης Σχίζας & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Βίντεο

Την έπιασε από το χέρι να βγουν έξω να μιλήσουν και εκείνη αρνήθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσακώθηκαν σε νυχτερινό κέντρο Στάθης Σχίζας & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Βίντεο

Μπορεί στην αρχή ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα να ήταν σε ήρεμο κλίμα και κανένας από του δυο να μην ήθελε να τοποθετηθεί σχετικά, ωστόσο μετά ήρθαν τα πάνω κάτω. Διάφορες φήμες που έβγαιναν έκαναν το πρώην ζευγάρι να μην λέει ούτε "καλημέρα".

Σχεδόν όλες οι εκπομπές τότε έπαιζαν τον χωρισμό τους λέγοντας πως η influencer φαίνεται να έχει ξεπεράσει γρήγορα το τέλος της σχέσης τους, ενώ από την άλλη ο νικητής του Survivor σε δηλώσεις του φαινόταν πεσμένος. Τότε ξεκίνησαν και οι δηλώσεις των ίδιων, ωστόσο ο λόγος που έφερε το χωρισμό δεν ήταν ποτέ ξεκάθαρος.

Ο τσακωμός Σχίζα - Παναγιώταρου 5 μήνες μετά το χωρισμό τους

Και ενώ όλοι περίμεναν πως και οι δυο θα έχουν τραβήξει το δικό τους δρόμο, ένας τσακωμός σε νυχτερινό κέντρο ανάμεσα τους που καταγράφτηκε από κινητό, έρχεται να απασχολήσει.

Σύμφωνα με το Καλοκαίρι Yes, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας συναντήθηκαν τυχαία σε βραδινή έξοδο τους. Η κίνηση του ωστόσο να της πετάει λουλούδια συνεχώς, την ενόχλησε έντονα με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η συζήτηση που είχαν είναι πολύ έντονη, ενώ όταν ο Στάθης την έπιασε από το χέρι να πάνε να μιλήσουν έξω, εκείνη ενοχλήθηκε ακόμη περισσότερο από την κίνηση του.

Δείτε επίσης: Πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια - Το όλο νόημα τραγούδι που άγγιξε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

H αντίδραση του σε τυχαία συνάντηση στην Μύκονο

Την Μύκονο επέλεξαν για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών, τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όσο και ο Στάθης Σχίζας (δείτε με ποιους).

Όπως αναφέρει το Mykonos Live TV, η γνωστή influencer με τους 332 χιλιάδες followers στο Instagram βρισκόταν στο νησί των ανέμων μαζί με τον φίλο της, Πάνο Μυλωνά, ενώ ο πρώην survivor ήταν φιλοξενούμενος του συμπαίκτη του στο ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το πρώην ζευγάρι έξω από γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια με τον έναν να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον άλλο. Ωστόσο, όπως φαίνεται στα πλάνα, οι δυο τους δεν χαιρετήθηκαν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αντιλαμβάνεται την παρουσία του Στάθη Σχίζα και να γυρίζει το κεφάλι της.

Αντιθέτως, το ξανθό μοντέλο που εντυπωσίασε με την σέξυ εμφάνισή του ήταν πολύ ομιλητικό τόσο με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο όσο και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον οποίο ασπάστηκε αφού ο Στάθης Σχίζας είχε αποχωρήσει από το σημείο.