Πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια - Το όλο νόημα τραγούδι που άγγιξε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Δε μπόρεσε να μην κάνει instagram story

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια - Το όλο νόημα τραγούδι που άγγιξε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Πολλοί οι σταθμοί του φετινού καλοκαιριού για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τη γνωστή επιχειρηματία να απολαμβάνει τις διακοπές της σε κοσμικά και μη νησιά ανά την Ελλάδα.

Οι πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη βρίσκουν την επιχειρηματία στην Αθήνα και μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου (2/9) η ίδια διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί της, που εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Στο πρώτο τραπέζι είχε καθίσει η Παναγιώταρου μαζί με καλό της φίλο. Η ίδια μάλιστα έκανε κατά της διάρκεια, που διασκέδαζε μερικά insta stories, καθώς στο τέλος δημοσίευσε το τραγούδι ''Σου απαγορεύεται'', στο οποίο έβαλε το συγκεκριμένο σύμβολο της απαγόρευσης για να τονίσει το συναίσθημά της.

Δείτε επίσης: Αντιλήφθηκε την παρουσία του και γύρισε κεφάλι - Δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα στην Μύκονο Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (Βίντεο)

O χορός και τα insta stories της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στα μπουζούκια

Η βραδινή έξοδος του Φιντιρίκου και της Παναγιώταρου μετά τους χωρισμούς τους

Γεμάτη από επώνυμα ονόματα είναι η Μύκονος ειδικά το τελευταίο διάστημα. Έχουμε δει αστέρες του εξωτερικού να τραβάνε όλα τα βλέμματα, αλλά και πρώην παίκτες του Survivor All Star να γίνονται νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα γραφικά σοκάκια της Χώρας. Ανάμεσα τους ωστόσο βρίσκονται ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η κούκλα influencer σε κάθε τους εμφάνιση στο νησί των ανέμων μαγνητίζουν τα βλέμματα. Ειδικά, η ξανθιά καλλονή που κάνει άκρως "καυτές" εμφανίσεις στις βραδινές της εξόδους.

Και οι δύο είναι single αφού η σχέση του Δημήτρη Φιντιρίκου και της Κατερίνας Δαλάκα έφτασε για άλλη μια φορά στο τέλος της, μάλιστα με πολλές αιχμές λόγω του Survivor. Από την άλλη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε επεισοδιακά με τον Στάθη Σχίζα και επίσης υπήρξαν μερικές κατηγορίες.

Η κάμερα του Mykonos Live TV λοιπόν, εντόπισε τον επιχειρηματία και την influnencer στα κοσμικά Ματογιάννια. Η συνάντηση τους ήταν τυχαία και παρότι βρέθηκαν σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους, δεν έδειξε να...συγκινείται ο ένας από την παρουσία του άλλου. Αντιθέτως και οι δύο είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο.