«Ήταν ένας δύσκολος τοκετός διήρκησε γύρω στις 9 ώρες» - Τα πρώτα λόγια του Κουσουλού μετά την γέννηση της κόρης του

«Ήμουν μέσα στον τοκετό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπαμπάς έγινε ο Πέτρος Κουσουλός. Η σύντροφος του έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι του (πρώτο για εκείνη) και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία του μωρού, λίγα δευτερόλεπτα αφότου το ξεγέννησαν.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Δευτέρα 25/9 για τον τοκετό που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν δύσκολος, αλλά και για το κοριτσάκι του.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού

«Είναι σε καταπληκτική κατάσταση και η Ευαγγελία και η μπέμπα. Ήταν ένας δύσκολος τοκετός διήρκησε γύρω στις 9 ώρες. Είναι 3.180 υγιέστατη. Γέννησε φυσιολογικά. Ήμουν μέσα. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Αυτό που βιώνουμε δεν μπορεί να περιγραφεί», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Όσον αφορά το όνομα του μωρού, είπε: «Για το όνομα πρέπει να ρωτήσεις την Ευαγγελία. Κάθε φορά είναι μοναδικό το συναίσθημα».

Η σχέση της συντρόφου του με τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο

«Στις κόρες μου είπα αυτά που έπρεπε να πω. Αρχικά, πρέπει να πω ότι συμβουλευτήκαμε ειδικούς και εγώ και η Όλγα, η πρώην σύζυγός μου, πριν μιλήσουμε στα κορίτσια. Είναι πολλές οι αλλαγές που γίνονται στη ζωή τους. Είναι δυο παιδιά που κρέμονται από τους γονείς τους, η μαμά και ο μπαμπάς χωρίζουν και μένουν σε διαφορετικά σπίτια και ξαφνικά στη ζωή του μπαμπά μπαίνει μια νέα γυναίκα που περιμένει παιδί. Για τα παιδιά είναι κοσμογονική αλλαγή. Γι’ αυτό πήγα σε ειδικούς που με συμβούλεψαν να πω στα παιδιά, όπως κι έκανα, ότι θα έρθει στη ζωή τους μια αδελφούλα, που θα είναι μαζί τους και θα τους φέρει δώρα και όταν άκουσαν οι μικρές ότι θα τους φέρει δώρα η αδερφή τους, καταλαβαίνεις πως αντέδρασαν», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Το καλό είναι ότι η Ευαγγελία έχει εξαιρετική σχέση με τα κορίτσια. Είναι ένας εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος η Ευαγγελία. Έχει πολύ καλή διάδραση με τα κορίτσια, τις αγαπάει πολύ, κι εκείνες την αγαπάνε. Είναι λογικό να είχε άγχος στην αρχή, κι εγώ είχα άγχος στην αρχή. Έπρεπε όλη αυτή η γνωριμία να γίνει σταδιακή για να καταλάβουν τα παιδιά ότι η Ευαγγελία θα είναι πλέον στη ζωή του μπαμπά και θα φέρει στον κόσμο το μωράκι. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα τα πάει καλά με τα παιδιά. Αλλά, πραγματικά χαίρομαι γιατί βλέπω ότι υπάρχει αυτή η σύνδεση και η αγάπη».