«Προσεχώς και Barbie πρωθυπουργός» - Η ανάρτηση του Πετράκου για τον Κασσελάκη που έσβησε το Facebook

«Πληροφορούμαι ότι σε πρωινή εκπομπή ειπώθηκε....» - Το ξεκαθάρισμα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε πόσους ψήφους πήρε). Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν αντιδράσει είναι και ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο τραγουδιστής λοιπόν, λίγες ώρες μετά τις εκλογές, έκανε την εξής ανάρτηση: «Callifornication και στο φτωχούλι το Ελλάντα… Barbie στο σινεμά, Barbie στο τραγούδι, προσεχώς και Barbie πρωθυπουργός. Τούτα αποφάσισαν για εμάς οι άρχοντες. Αποδόμηση των Αρχέτυπων και όποιος αντέξει».

Η ανάρτηση αυτή ωστόσο, λίγο αργότερα εξαφανίστηκε από το προφίλ του στο Facebook, με το Πρωινό του ΑΝΤ1 να κάνει λόγο για απαράδεκτη κίνηση, λέγοντας πως ο κόσμος ψήφισε.

Το ξεκαθάρισμα του Πετράκου για την ανάρτηση για τον Κασσελάκη

Μετά το σχολιασμό στο Πρωινό, όπου ειπώθηκε πως την εν λόγω ανάρτηση διέγραψε ο ίδιος ο Γρηγόρης Πετράκος, ο τραγουδιστής πήρε θέση με μια νέα ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, ξεκαθαρίζοντας πως την διέγραψε η πλατφόρμα και όχι εκείνος.

«Πληροφορούμαι ότι σε πρωινή εκπομπή ειπώθηκε ότι έκανα μια ανάρτηση και μετά τη διέγραψα, επειδή είχε αρνητικές αντιδράσεις. Να πληροφορήσω ότι την ανάρτηση μου την κατέβασε δημοκρατικά η πλατφόρμα ενώ είχε σε δύο ώρες μόνο 4000 αντιδράσεις, όλες θετικές.

Αυτή δε, ήταν και η τελευταία φορά που έκανα αναφορά στο φυτευτό εκλεκτό της Αμερικανικής Δημοκρατικής παράταξης γιατί τα μέσα ενημέρωσής μας, μετά την αποστολή πλύσης εγκεφάλου για την Πλανδημία και την (εγ)κλιματική κρίση, τώρα έχουν αναλάβει την ολοήμερη προβολή του ώστε σαν επόμενος πρωθυπουργός να αποτελειώσει ότι θα εχει αφήσει όρθιος τούτος δω που έχουμε τώρα... Τα χαιρετίσματά μου στην αστυνομία σκέψης και έκφρασης» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

Να σημειωθεί πως και πριν την εκλογή του, έκανε αιχμηρές αναρτήσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη!