Πρεμιέρα για το Shopping Star - Εντυπωσιακή με μίνι λευκή φούστα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το Shopping Star - Εντυπωσιακή με μίνι λευκή φούστα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πρεμιέρα για 8η τηλεοπτική σεζόν έκανε το Shopping Star. Φέτος ωστόσο, στο τιμόνι της παρουσίασης δεν είναι η Βίκυ Καγιά αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε τι απάντησε σχετικά με τις συγκρίσεις), η οποία για πρώτη φορά δοκιμάζεται σε αυτό το παιχνίδι μόδας.

Η πρεμιέρα της Παπαγεωργίου στο Shopping Star

Αφού οι πρώτες παίκτριες έκατσαν στο σαλόνι του πλατό, έκανε την εμφάνιση της και η παρουσιάστρια γεμάτη όρεξη και ζωντάνια.

«Το Shopping Star επιστρέφει για 8η σεζόν και μαζί θα μυηθούμε στον κόσμο της μόδας», ήταν τα πρώτα της λόγια και στη συνέχεια ανακοίνωσε το θέμα.

Οι δηλώσεις της πριν την πρεμιέρα

«Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα, τώρα αρχίζουμε και γνωριζόμαστε. Πολλοί τρελαίνονται για το Shopping Star και μάλιστα πολλοί άντρες. Εύχομαι τη φετινή σεζόν να είμαστε υγιείς, χαρούμενοι. Κάπως σκληρά έχουμε ξεκινήσει, χαλαρώστε λιγάκι».

Καθώς η παρουσιάστρια της εκπομπής για 7 χρόνια ήταν η Βίκυ Καγιά και τώρα την θέση της την ανέλαβε το γνωστό μοντέλο, ρωτήθηκε για το τι ακριβώς πρέπει να περιμένουμε από την ίδια και απάντησε. «Έχει χάρη, τσαχπινιά, πολλή πλάκα αλλά και πολλά tips μόδας. Στην πρεμιέρα θα δείτε εμένα για πρώτη φορά, ελπίζω να είστε καλοί μαζί μου».

Η Βίκυ Καγια μας συνήθισε σε αυστηρές κριτικές και βαθμολογίες, επομένως αναμένουμε να δούμε με ποια κριτήρια θα βαθμολογεί η Ηλιάνα. Η ίδια δήλωσε: «Είμαι αντικειμενική με τις βαθμολογίες που βάζω. Αυστηρή δεν έχω λόγο να είμαι, πολύ ελαστική δε μπορώ να είμαι, γιατί είναι διαγωνισμός. Οπότε, είμαι αντικειμενική. Βαθμούς κόβω όταν δεν προλάβει να κάνει κάτι η παίκτρια, οι βαθμοί χάνονται στην εκτέλεση».