Super Κική: «Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ξαναδώσω συνέντευξη σε τέτοια τοξικοεκπομπή, πρωινατζούδικη» - Το ξεκαθάρισμα για Μπάρκα & Τσαλαπάτη

Η δημόσια απάντηση για να προλάβει τον σάλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κική: «Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ξαναδώσω συνέντευξη σε τέτοια τοξικοεκπομπή, πρωινατζούδικη» - Το ξεκαθάρισμα για Μπάρκα & Τσαλαπάτη

Την Κυριακή 24/9 προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, μία συνέντευξη της Super Κικής, η οποία μίλησε για την απόφασή της να κάνει λιποαναρρόφηση, αλλά και για το σκάνδαλο με τις δηλώσεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον δημοσιογράφο του καναλιού, η Influencer χρησιμοποίησε μερικές εκφράσεις που έβγαλαν εκτός εαυτού τη Μαρία Μπακοδήμου, ειδικά όταν μίλησε για τη Δανάη Μπάρκα, αλλά και για τη Φελίσια Τσαλαπάτη (δείτε εδώ αναλυτικά).

Τη Δευτέρα 25/9, λοιπόν, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πώς εννοούσε όσα είπε και τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το ξεκαθάρισμα της Super Κικής μετά τις δηλώσεις της για τη Δανάη Μπάρκα και τη Φελίσια Τσαλαπάτη

«Επειδή σε λίγο σε αυτό το προφίλ έρχεται ένα κύμα ανθρωποφαγίας, να προλάβω το κύμα και να πω ότι με ρώτησε ένας δημοσιογράφος για τις επεμβάσεις, για την λιποαναρρόφηση και κάποια στιγμή μου λέει “η Δανάη Μπάρκα λέει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι” και του λέω “εγώ δεν θέλω να γίνω σαν τη Μπάρκα” και εννοώ το σκεπτικό της, δεν εννοώ το σώμα της», είπε αρχικά.

Και έπειτα πρόσθεσε: «Τώρα που τελείωσα τις δουλειές μου, να σας πω ότι έχω δει τα μηνύματά μου και υπάρχει ένα πάρα πολύ θετικό feedback και χαίρομαι γι' αυτό. Θέλω να πω δημόσια ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ξαναδώσω συνέντευξη σε τέτοια τοξικοεκπομπή, πρωινατζούδικη, κακιά εκπομπή, γιατί ποτέ δεν έρχονται για καλό. Και όταν λέω για συνέντευξη, μιλάω για του ποδαριού, που μπορεί εγώ να μιλάω μισή ώρα με σαράντα λεπτά στην κάθε ερώτηση δημοσιογράφου και παρόλα αυτά, αυτοί δείχνουν τα δύο λεπτά, οπότε μπορεί να είναι πολύ διαφορετική η απάντησή μου, δεν μπορούν να δείξουν και παραπάνω. Δεν απαιτώ να μου κάνουν δύο ώρες αφιέρωμα, όμως εγώ ως Κική δεν μπορώ να το ξανακάνω αυτό. Όλο ψάχνουν ένα σάκο του μποξ να πετάξουν μπουνιές. Κολλάει να είμαι εγώ αυτός ο σάκος γιατί μιλάω πάρα πολύ χύμα, είμαι ειλικρινής, γιατί έχω σιχαθεί την τελειότητά τους και την σκατίλα τους, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασχοληθώ με την τηλεόραση».

«Όσον αφορά για την Φελίσια, που δεν έχει ασχοληθεί κανένας, αλλά εγώ θέλω να μιλήσω γι' αυτό, που επίσης έχω πει πάρα πολλά, αλλά δεν έχω δει τι έχουν παίξει... Λοιπόν, με αυτή την κοπέλα εγώ είχα πάρα πολύ καλές σχέσεις και έχω ακόμα δηλαδή, και επειδή την ξέρω σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση η Φελίσια να βγει να πει "πωπω, τι είπε η Κική για τον Ξαρχάκο". Δεν υπήρχε περίπτωση να ενδιαφερθεί ποτέ γι' αυτό. Καταλαβαίνω ότι είναι δουλειά και ότι πρέπει να δείξεις έναν άλλο εαυτό όταν είσαι στην τηλεόραση - γι' αυτό και δεν μπορώ να δουλέψω εγώ εκεί πέρα πια - αλλά εφόσον με ξέρει, δεν είναι δυνατόν να βγαίνει να με υποστηρίξει η Μαριάντα Πιερίδη, η κοπέλα που δεν με έχει δει στη ζωή της ποτέ, και να καταλαβαίνει τον τρόπο που το λέω, και να μη το κάνει η ίδια η Φελίσια. Εντάξει, ο Τριαντάφυλλος ξέρουμε ποιος είναι, δεν ασχολούμαι, πάντα πρέπει να υπάρχει ένας μ@λάκας στο πάνελ και δεν ενοώ ο Τριαντάφυλλος, εννοώ ένας κακός».

«Δεν περίμενα, λοιπόν, όταν τελείωσε η εκπομπή να πάει η Φελίσια να πει στη Μανουσάκη "ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε η Κική και πες της συγγνώμη". Ε όχι! Πάρε με ένα τηλέφωνο. Εξαιτίας της έφαγα τόσο cancel, έφαγα τόσο "ξύλο". Γι' αυτή τη μπούρδα! Αν της είχα κάνει εγώ τέτοιο πράγμα, δεν θα κοιμόμουν τα βράδια. Έχουμε γίνει ριάλιτι πια και κράζει ο ένας τον άλλο! Ντροπής πράγματα είναι αυτά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξαλλη η Ελένη Χατζίδου με την Super Κική: «Είναι ντροπή! Τα βάζω και με αυτούς που την καλούνε...»

Πολλά κιλά μείον - Η ολόσωμη φωτογραφία της Super Κικής πέντε μήνες μετά τη λιποαναρρόφηση

«Είχαμε και 7 ανάδρομους! Εγώ νομίζω...» - Η απάντηση της Τσαλαπάτη στις φήμες χωρισμού από τον Κοψαχείλη

«Είναι ένα κορίτσι που...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για το δημόσιο παράπονο της Super Κική

Νέος πόλεμος στη Showbiz: Τέλος η φιλία Super Κικής - Ιωάννας Τούνη;

«Ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για bullying! Ποιο bullying;» - Ξέσπασε η Μπάρκα μετά την ανάρτηση του Mente Fuerte για την Σολωμού

Super Κική κατά Γιώργου Λιάγκα και Ζήνας Κουτσελίνη: «Βγάζω τα τριπλά λεφτά από σένα» - «Σηκώνεται, πετάει τα μικρόφωνα»

Super Κική: «Υπάρχει ένας μικρός όγκος στο...» - Μιλάει πρώτη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Super Κική: «Μου έκαναν πρόταση γι' αυτή την αηδία» - Το 4ψηφιο ποσό που της έταξαν για να μπει στο I'm a celebrity get me out of here