Shopping Star: «Με το ζόρι να έχει εκπομπή στην τηλεόραση κάθε χρόνο αυτή» - Φρενίτιδα στο twitter για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι πρώτες εντυπώσεις των τηλεθεατών

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Shopping Star: «Με το ζόρι να έχει εκπομπή στην τηλεόραση κάθε χρόνο αυτή» - Φρενίτιδα στο twitter για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το μεσημέρι της Δευτέρας 25/9 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε πρεμιέρα στο STAR με το Shopping Star (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια και την εντυπωσιακή της εμφάνιση), και οι τηλεθεατές συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν το ανανεωμένο πρόγραμμα μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, αφήνοντάς τους τα σχόλιά τους στο Twitter.

Μερικοί ενθουσιάστηκαν, άλλοι το διασκέδασαν, ενώ υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι δεν δίστασαν να σχολιάσουν αρνητικά το μελαχρινό μοντέλο στο νέο του ξεκίνημα.

Οι πρώτες εντυπώσεις για την πρεμιέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Shopping Star

«Κάπως σκληρά έχουμε ξεκινήσει... Χαλαρώστε λιγάκι»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει να γεμίζει τα απογεύματα μας με τις στυλιστικές της συμβουλές στην εκπομπή Shopping Star, έκανε μερικές δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@star.

«Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα, τώρα αρχίζουμε και γνωριζόμαστε. Πολλοί τρελαίνονται για το Shopping Star και μάλιστα πολλοί άντρες. Εύχομαι τη φετινή σεζόν να είμαστε υγιείς, χαρούμενοι. Κάπως σκληρά έχουμε ξεκινήσει, χαλαρώστε λιγάκι».

Καθώς η παρουσιάστρια της εκπομπής για 7 χρόνια ήταν η Βίκυ Καγιά και τώρα την θέση της την ανέλαβε το γνωστό μοντέλο, ρωτήθηκε για το τι ακριβώς πρέπει να περιμένουμε από την ίδια και απάντησε. «Έχει χάρη, τσαχπινιά, πολλή πλάκα αλλά και πολλά tips μόδας. Στην πρεμιέρα θα δείτε εμένα για πρώτη φορά, ελπίζω να είστε καλοί μαζί μου».

Η Βίκυ Καγια μας συνήθισε σε αυστηρές κριτικές και βαθμολογίες, επομένως αναμένουμε να δούμε με ποια κριτήρια θα βαθμολογεί η Ηλιάνα. Η ίδια δήλωσε: «Είμαι αντικειμενική με τις βαθμολογίες που βάζω. Αυστηρή δεν έχω λόγο να είμαι, πολύ ελαστική δε μπορώ να είμαι, γιατί είναι διαγωνισμός. Οπότε, είμαι αντικειμενική. Βαθμούς κόβω όταν δεν προλάβει να κάνει κάτι η παίκτρια, οι βαθμοί χάνονται στην εκτέλεση».