«Ως πατέρας στον γιο μου...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αλμπέρτο Μποτία για το παιδί του με την Ελένη Φουρέιρα

Πώς η πατρότητα του άλλαξε τη ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 7 Φεβρουαρίου 2023 και ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, Αλμπέρτο Μποτία, έκτοτε δεν έχει φύγει από το πλευρό τους. Ποτέ δεν πραγματοποιεί δηλώσεις, όμως, στις κάμερες της τηλεόρασης ή στα site.

Τη σιωπή του για πρώτη φορά την "έσπασε" σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά για το Youtube, όπου αποκάλυψε πως είναι η ζωής του ως πατέρας και πως αυτή έχει αλλάξει από τη στιγμή που κράτησε τον γιο του στην αγκαλιά του.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Που θα γίνει η βάφτιση του γιου της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλμπέρτο Μποτία για τον γιο του με την Ελένη Φουρέιρα

Πώς είναι ο Αλμπέρτο Μποτία εκτός γηπέδου;

Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά με όλους και όλα, σέβομαι όλο τον κόσμο. Τώρα πλέον προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου, όπως μου δίδαξε και μένα η οικογένεια μου. Θέλω να είμαι κάθε μέρα καλός άνθρωπος και να βελτιώνομαι.

Η πατρότητα σε άλλαξε ως άνθρωπο;

Με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια, να δίνω μεγαλύτερη προσοχή στον γιο μου, στην οικογένεια μου και να είμαι πάντα εκεί, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Δεν αποσυνδέεσαι, είναι πολύ δύσκολο να αποσυνδεθείς όταν είσαι πατέρας και η αλήθεια είναι ότι από αυτή την έννοια έχω αλλάξει. Με το καθημερινό πρόγραμμα της προπόνησης από αποσυγκεντρώνεσαι λίγο, αλλά έχεις πάντα στο μυαλό σου την οικογένεια.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το μωρό: «Κάθε μέρα συνειδητοποιώ πόσο μου έλειπε αυτό το πράγμα» - Συγκινεί η Ελένη Φουρέιρα

Τι σου αρέσει πιο πολύ εδώ στην Ελλάδα;

Μοιάζει πολύ με την Ισπανία, μου αρέσει ο καιρός, οι άνθρωποι. Έχω μεγαλώσει σε προσωπικό επίπεδο εδώ στην Ελλάδα, δημιούργησα την οικογένειά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Πώς κυλά μια τυπική μέρα σου στην Ελλάδα;

Τώρα με το πρόγραμμα που έχουμε, ξυπνάω, τρώω πρωινό, ετοιμάζομαι για την προπόνηση με την Κηφισιά, περνάμε κάποιες ώρες εδώ στην προπόνηση και μετά επιστρέφω στο σπίτι και απολαμβάνω την οικογένειά μου όσο περισσότερο, γιατί αυτό εύχομαι και θέλω τώρα και το βράδυ ξεκουράζομαι και προετοιμάζομαι για την επόμενη μέρα.

Τι σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση της Κηφισιάς; Μια ομάδα που ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην πρώτη κατηγορία.

Είχα προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά η πρόθεσή μου ήταν να μείνω στην Ελλάδα, για να απολαύσω την οικογένειά μου. Η Κηφισιά από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή ενδιαφερόταν για μένα, μιλήσαμε και συμφωνήσαμε. Τόσο εγώ, όσο και οι άνθρωποι της ομάδας είμαστε χαρούμενη γι' αυτή τη συμφωνία.