Αποκλειστικό: Που θα γίνει η βάφτιση του γιου της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

Πρώτοι εδώ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Που θα γίνει η βάφτιση του γιου της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

Η Ελένη Φουρέιρα ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της. Εκτός του ότι "σκίζει" επαγγελματικά, είναι ολοκληρωμένη και στην προσωπική της ζωή από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τις εξωσωματικές για να αποκτήσει ένα παιδάκι και είχε ξεσπάσει για τα διάφορα σχόλια που γινόντουσαν περί εγκυμοσύνης ενώ η ίδια δεν είχε ανακοινώνει κάτι ακόμη, καθώς οι πρώτοι μήνες κύησης ήταν δύσκολοι.

Έχοντας λοιπόν κρατήσει στην αγκαλιά της το αγοράκι της, λατρεύει μετά από κάθε επαγγελματική υποχρέωση να "τρέχει" στο σπίτι και να παίζει με τον μπέμπη της, όπως έχει δημοσιεύσει και βίντεο με τα χάδια τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πλέον το ζευγάρι ετοιμάζει την βάφτιση του παιδιού του, αφού μέχρι στιγμής δεν σκέφτονται να κάνουν θρησκευτικό γάμο. Εμείς στο Youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το που θα γίνει η τελετή.

Σε σκάφος η βάφτιση του γιου Φουρέιρα - Μποτία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που πρώτοι σας μεταφέρουμε, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν να κάνουν την βάφτιση του γιου τους σε πλωτό σκάφος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως κατάφεραν να προστατέψουν τόσα χρόνια τη σχέση τους αλλά και την εγκυμοσύνη, το ίδιο θέλουν να κάνουν και με το γιο τους. Για το λόγο αυτό θέλουν να αποφύγουν τους δημοσιογράφους και τις κάμερες και να μην διαρρεύσουν πληροφορίες. Μάλιστα, οι καλεσμένοι θα είναι ελάχιστοι και συγκεκριμένα πάρα πολύ στενά μέλη της οικογένειας.

Επίσης, πρώτοι από όλους σας είχαμε αποκαλύψει και το όνομα που θα πάρει - δείτε το εδώ!