«Είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο που...» - Ενοχλημένη η Δανάη Μπάρκα με τη Μαρία Σολωμού

«Αν εγώ πχ είμαι σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Δευτέρας 25/9 σχολιάστηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού στο τελευταίο της podcast, όπου μιλούσε για ένα περιστατικό που βίωσε σε κομμωτήριο, παρατηρώντας πως πελάτισσες, μητέρα και κόρη, είχαν πραγματοποιήσει τις ίδιες αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό τους.

Τα σχόλιά της, λοιπόν, θέλησε να κάνει με τη σειρά της η Δανάη Μπάρκα, καθώς κάποιες από τις απόψεις της ηθοποιού την βρήκαν σχετικά αντίθετη.

Δείτε επίσης: Απίστευτο σκηνικό με Mente και Σολωμού - Με το που είδε τις κάμερες ο τράπερ...

Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για τη Μαρία Σολωμού και τις πλαστικές

«Ας είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, γιατί είναι ωραίο αυτό καμιά φορά. Κατ' ιδίαν μπορεί να σας στείλω και εγώ και να πω "πωπω μικρό κοριτσάκι πώς έγινε". Όχι από άποψη ομορφιάς, ο καθένας να είναι ευτυχισμένος με τον εαυτό του, αλλά μας σοκάρει όταν βλέπουμε ένα κορίτσι να αλλάζει εντελώς, να μην μπορεί να μιλήσει, να μην κλείσει το στοματάκι σου.

Αν τα κάνεις στα 19 σου, στα 35 τι θα γίνει; Άλλο να κάνεις με μέτρο κάποια πράγματα που θες λίγο να διορθώσεις, που όλοι κάνουμε, κι εγώ έχω κάνει, και άλλο το υπόλοιπο. Ωστόσο, με σοκάρει όλα αυτά που λέει η Μαρία, ενώ έχω δηλώσει φαν της. Γιατί, η Μαρία είναι μια γυναίκα άνω των 35 που έχει και παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια.

Να, τώρα τη βλέπουμε με τα ράστα της, που κάποιος θα μπορούσε να πει "γιατί το έκανε αυτό, αφού είναι πιο κοριτσίστικο φαινόμενο". Επίσης είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, που μέσω της μουσικής του προάγει ότι όλοι είναι ίδιοι, "αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά". Αν εγώ πχ είμαι σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να πω ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας, όταν ο σύντροφός μου... - δεν συγκρίνω τον ένα με τον άλλο άνθρωπο. Δεν την ορίζει ο σύντροφός της, αλλά καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας. Ένας άνθρωπος που κυνηγάει τη ζωή, κάνει πειράματα, δεν είναι παράταιρο να κρίνει την εμφάνιση κάποιου; Κατ’ ιδίαν και εγώ θα το έλεγα, αλλά δημόσια φοβάμαι».

Δείτε επίσης: «Είναι η μεγαλύτερη κότα, που έχω γνωρίσει στη ζωή μου» - Ο εκνευρισμός της Μαρίας Σολωμού για γνωστή σχέση του παρελθόντος της