Μύκονος: Απίστευτο σκηνικό με Mente και Σολωμού - Με το που είδε τις κάμερες ο τράπερ...

Απέφυγε να φωτογραφηθεί μαζί της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μύκονος: Απίστευτο σκηνικό με Mente και Σολωμού - Με το που είδε τις κάμερες ο τράπερ...

Είναι ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz χωρίς να έχει παραδεχτεί βέβαια κανείς από τους δυο τους επίσημα πως είναι μαζί. Τα βιντέακια τους στο Tik tok (δείτε εδώ ένα που έγινε viral) και οι κοινές τους αναρτήσεις στο Instagram συγκεντρώνουν χιλιάδες likes ενώ οι φωτογράφοι «πεθαίνουν» για ένα κοινό τους κλικ! Ο Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο μαγευτικό νησί της Μυκόνου και η κάμερα του Mykonos Live τους τσάκωσε στα σοκάκια του νησιού παρέα με την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο.

Ενώ, λοιπόν, η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή στους παπαράτσι του νησιού σε αντίθεση με τον τράπερ ο οποίος απέφυγε με… μαεστρικό τρόπο να φωτογραφηθεί δίπλα στην αγαπημένη του. Πιο συγκεκριμένα, μόλις αντιλήφθηκε τους φωτογράφους έστριψε δεξιά και έκανε πως κοίταζε μια βιτρίνα έχοντας τα χέρια του πίσω από την πλάτη. Στην συνέχεια και αφού η σύντροφός του είχε κοντοσταθεί και συνομιλούσε με έναν παπαράτσι, πέρασε από δίπλα τους και συνέχισε την βόλτα του!

Μαζί στη Μύκονο Mente Fuerte και Μαρία Σολωμού

Τι δηλώνει η Μαρία Σολωμού για την σχέση τους

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 12/6 με την ηθοποιό να μιλάει πολύ αναλυτικά για τη ζωή της, την καριέρα της στο θέατρο αλλά και τα προσωπικά της, που απασχολούν ιδιαίτερα.

Τελευταία η Σολωμού έχει αποφασίσει να μην δημοσιοποιεί τα προσωπικά της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε ζει τη ζωή της, ωστόσο έχει σταματήσει να επιβεβαιώνει αν είναι μαζί με κάποιον άντρα, που έχει στο πλευρό της.

Η στενή της σχέση με τον Mente Fuerte έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα και έτσι αυτή τη φορά έδωσε εξηγήσεις για το τι είδους σχέση διατηρούν (δείτε εδώ την εμφάνισή τους στα μπουζούκια).

«Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Μην το συζητήσουμε σαν να είναι μία σχέση μου αυτή τη στιγμή. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Αυτό με το τοξική σχέση, που το έχουμε κάνει καραμέλα.

Πες μου μία συνθήκη, που δεν είναι τοξική. Εγώ δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Το εφηβικό σε κρατάει σε μία εγρήγορση, η ερωτική σχέση η κανονική, που έχει νοιάξιμο και αγάπη, άλλα και αυτό το φουρφούρισμα πρέπει να υπάρχει αλλιώς δε με ενδιαφέρει πολύ. Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, άλλα τότε θα χωρίσω. Mε ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου», είπε η Μαρία Σολωμού.