«Είσαι μ@λ@κ@ς;» - ''Εγκεφαλικό'' για τη Σολωμού τη στιγμή που ο Μente Fuerte τη μπουγέλωσε σε beach bar μπροστά σε κόσμο (Βίντεο)

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είσαι μ@λ@κ@ς;» - ''Εγκεφαλικό'' για τη Σολωμού τη στιγμή που ο Μente Fuerte τη μπουγέλωσε σε beach bar μπροστά σε κόσμο (Βίντεο)

Η Μαρία Σολωμού το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά από πολύ καιρό πήρε την απόφαση να παίξει σε θεατρική παράσταση, η οποία και ολοκληρώθηκε με εκείνη να αποσπάει πολύ καλές κριτικές.

Η ηθοποιός λοιπόν έχει όλο το χρόνο να απολαύσει πια τις διακοπές και τα μπάνια της ξεκινώντας το πρώτο την Παρασκευή 21/7 (δείτε την εδώ να ποζάρει με το μαγιό της και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι).

Χαλαρή και ανέμελη έδειχνε η Σολωμού στο instagram μέχρι, που στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στο Tik Tok ένα βίντεο από τον Mente Fuerte, που την μπουγελώνει ολόκληρη σε beach bar! Οι αντιδράσεις; Αποτυπώνονται όλες στο βίντεο καθώς δε μπορούν να περιγραφούν με λόγια.

Το μπουγέλωμα του Μέντε Φουέρτε στη Μαρία Σολωμού

Οι δηλώσεις της Σολωμού για τη σχέση τους

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 12/6 με την ηθοποιό να μιλάει πολύ αναλυτικά για τη ζωή της, την καριέρα της στο θέατρο αλλά και τα προσωπικά της, που απασχολούν ιδιαίτερα.

Τελευταία η Σολωμού έχει αποφασίσει να μην δημοσιοποιεί τα προσωπικά της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε ζει τη ζωή της, ωστόσο έχει σταματήσει να επιβεβαιώνει αν είναι μαζί με κάποιον άντρα, που έχει στο πλευρό της.

Η στενή της σχέση με τον Mente Fuerte έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα και έτσι αυτή τη φορά έδωσε εξηγήσεις για το τι είδους σχέση διατηρούν (δείτε εδώ την εμφάνισή τους στα μπουζούκια).

«Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Μην το συζητήσουμε σαν να είναι μία σχέση μου αυτή τη στιγμή. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Αυτό με το τοξική σχέση, που το έχουμε κάνει καραμέλα.

Πες μου μία συνθήκη, που δεν είναι τοξική. Εγώ δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Το εφηβικό σε κρατάει σε μία εγρήγορση, η ερωτική σχέση η κανονική, που έχει νοιάξιμο και αγάπη, άλλα και αυτό το φουρφούρισμα πρέπει να υπάρχει αλλιώς δε με ενδιαφέρει πολύ. Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, άλλα τότε θα χωρίσω. Mε ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου», είπε η Μαρία Σολωμού.