«Γιατί ντύσανε τον θείο Λεωνίδα σαν παππού;» - Πάρτι στο twitter με την πρεμιέρα της Φάρμας

Στο επίκεντρο ο Κουτσόπουλος

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ farmgreece
Instagram/ farmgreece

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα στον τηλεοπτικό σταθμό του STAR το realith show "Η Φάρμα" με παρουσιαστή τον αγαπημένο κριτή του "MasterChef", Λεωνίδα Κουτσόπουλο (δείτε εδώ τα highlights). Και φυσικά το Twitter οργίασε.

Τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και οι συνθήκες επιβίωσης

"Καλώς ήρθατε στην πανέμορφη ορεινή Αρκαδία και στο όρος Μαίναλο σε υψόμετρο 1233 μέτρα μέσα σε ένα παρθένο πυκνό δάσος με έλατα. Εδώ η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει. Αντιθέτως θα πρέπει να τους σεβαστεί ευλαβικά, αν θέλει να επιβιώσει", είπε στην αρχή της εκπομπής ο λατρεμένος Chef.

"Σε λίγη ώρα κάποιοι από τους ένοικους της φάρμας μπορεί να νιώσουν, πως ήρθαν στον παράδεισο, για κάποιους άλλους τα πράγματα δε θα είναι εύκολα. Αυτός ή αυτή, που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει όλες τις σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, θα αναδειχθεί νικητής ή νικήτρια και θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ", εξήγησε με σαφήνεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

"Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω στη Φάρμα!", είπε πριν μας παρουσιάσει τις δύσκολες συνθήκες, που θα δούμε να κληθούν να ανταπεξέλθουν οι παίκτες.

Να υπενθυμίσουμε, πως οι παίκτες του παιχνιδιού καλούνται να ζήσουν για αρκετό καιρό σε ένα σπίτι με 20 άτομα, χωρίς ρεύμα και φυσικά ηλεκτρικές συσκευές. Παράλληλα, η βρύση με το τρεχούμενο νερό και η τουαλέτα βρίσκονται εκτός του οικήματος. Ενώ, είναι υποχρεωμένοι να παράξουν την τροφή τους, είτε από τα ζώα της φάρμας, είτε μέσα από αγροτικές δραστηριότητες.

Το Twitter οργάνωσε πάρτι για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Το τηλεοπτικό κοινό έχει δείξει και μέσα από τα tweet κατά τη διάρκεια της προβολής του "MasterChef" την αγάπη και τη εκτίμηση που τρέφει για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ή αλλιώς και "θείο Λεωνίδα". Χθες όμως ακόμη και στο νέο ρόλο που του δόθηκε, αυτόν του που παρουσιαστή, τον αποθέωσαν. Πάμε να δούμε μερικά από τα πιο όμορφα και πιο αστεία tweet που συλλέξαμε από την πρεμιέρα της εκπομπής.