Φάρμα highlights πρεμιέρας: Η έναρξη του Κουτσόπουλου, η τραγική ιστορία της Ρούλας και ο πρώτος τσακωμός

Όσα παρακολουθήσαμε στο πρώτο επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα highlights πρεμιέρας: Η έναρξη του Κουτσόπουλου, η τραγική ιστορία της Ρούλας και ο πρώτος τσακωμός

Πρεμιέρα στο STAR έκανε το βράδυ της Δευτέρας 25/9 η Φάρμα με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο σεφ και πλέον παρουσιαστής εμφανίστηκε σε χωριό της Αρκαδίας, και αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές, μίλησε για το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα 25/9 highlights της Φάρμας

Με γαλότσες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

«Εδώ η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει», είπε χαρακτηριστικά και ξεκίνησε να εξηγεί ποια είναι τα "προνόμια" των διαγωνιζόμενων. Δεν θα έχουν ηλεκτρισμό ούτε νερό μέσα στο σπίτι, όπως επίσης ηλεκτρικές συσκευές κλπ», είπε μεταξύ άλλων.

Οι παίκτες θα πρέπει να δουλέψουν μόνο με ένα μποστάνι, το οποίο θα πρέπει να φροντίζουν καθημερινά, μία βρύση έξω από το σπίτι, κατσίκες, γουρούνια, αρνιά, ένα άλογο και φραγκόκοτες. Τότε είναι που το πούλμαν με τους παίκτες κατέφθασε.

Δείτε επίσης: «Ένα υγρό νεκροταφείο! Θανατίλα» - Τραγικές στιγμές για τον επιστάτη της Φάρμας, Βασίλη Φιλίππου

Κανείς τους δεν έχει σχέση με την τηλεόραση και την showbiz. Πρόκειται για επιχειρηματίες, απλούς ανθρώπους που θα δοκιμαστούν σε νέες συνθήκες ζωής και κυρίως επιβίωσης για να διεκδικήσουν 50.000 ευρώ. Ανάμεσά τους και ένας κλαριντζής!

Φάρμα παίκτες 2023

«Έχει μία διαταραχή στο DNA...» - "Λύγισε" η 52χρονη Ρούλα για την τυφλή κόρη της

Η περίπτωση της 52χρονης Ρούλας, έκανε τους τηλεθεατές να "λυγίσουν".

Όπως εξήγησε η ίδια, υπήρξε υπαξιωματικός στο ναυτικό, αλλά τα τελευταία χρόνια το γύρισε στην γυμναστική και πλέον εργάζεται ως pilates instructor. Έχει δύο παιδιά και η κόρη της, αντιμετωπίζει από τη γέννησή της ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο δεν της επέτρεψε να ζήσει όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά.

«Είναι 25 ετών και είναι τυφλή, ολικά τυφλή. Έχει μία διαταραχή στο DNA. Συγκινούμαι τώρα... Δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της, όπως τη ζει μία κοπέλα στην ηλικία της. Είμαι εγώ η φίλη, η αδερφή, είμαι όλα εγώ για εκείνη. Η Κατερίνα είναι ένας άγγελος. Ένας αξιοθαύμαστο παιδί», είπε χαρακτηριστικά και στο βίντεο παρουσιάστηκαν κάποιες από τις στιγμές τους.

Οι αντιδράσεις στο twitter

Τσακώθηκαν και χωρίστηκαν σε δύο ομάδες

Αφού οι παίκτες συστήθηκαν άρχισε η πρώτη δοκιμασία για την ανάδειξη του πρώτου αρχηγού του σπιτιού, η οποία ήταν αρκετά έντονη.

Όλοι οι παίκτες κρατούσαν από ένα σχοινί που ήταν δεμένα με πήλινα κιούπια, που είχαν το βάρος κάθε παίκτη και όσοι κουράζονταν τα παρατούσαν, μέχρι στη στιγμή που έμεινε ένας όρθιος. Η Μαρίλλια και ο Σπύρος Κοσμάς πάλεψαν στο τέλος για τη νίκη, αλλά αρχηγός αναδείχτηκε ο Σπύρος Κοσμάς, ο οποίος είναι 35 ετών και είναι οδηγός φορτηγού. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό σημαίνει πως έχει ασυλία.

Αφού, λοιπόν, αναδείχθηκε και ο αρχηγός, οι διαγωνιζόμενοι επέστρεψαν στο σπίτι όπου άφησαν τα πράγματά τους, κάθισαν στο τραπέζι και άρχισαν να μοιράζουν τις δουλειές του σπιτιού. Εκεί έπεσε η ιδέα να μείνουν πίσω οι γυναίκες για να μαγειρέψουν, κάτι που προκάλεσε την ενόχληση του Γιώργου.

Αμέσως αντέδρασε και προθυμοποιήθηκε να μαγειρέψει και ο ίδιος μαζί με τα κορίτσια, δηλώνοντας:

«Εντελώς αντιδραστικά , όταν άκουσα “οι γυναίκες στην κουζίνα “μου βγήκε να μπω και εγώ να μαγειρέψω. Δεν θεωρώ ότι όταν μπαίνεις σε έναν χώρο πρέπει κατευθείαν να διαμορφώνεις ότι οι γυναίκες πρέπει να πάνε στην κουζίνα να μαγειρέψουν και οι άντρες να πάνε να κάνουν τις δουλειές τις εξωτερικές» είπε.

Έγινε, όμως, λάθος μοιρασιά στα τρόφιμα, με αποτέλεσμα κάποιοι να μείνουν νηστικοί και από την πείνα τους ξέσπασαν, ξεκινώντας τον πρώτο τσακωμό στο ριάλιτι, με τον αρχηγό να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Πέρασε, όμως, και αυτή η μέρα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους επιφύλασσε μία έκπληξη. Έφερε νέους παίκτες και όλοι μαζί έπρεπε να χωριστούν σε ομάδες.

Ο πρώτος που ο αρχηγός αποφάσισε πως έπρεπε να πάει στα νέα μέλη ήταν ο Βάιος, ο οποίος όπως είπε και ο Σπύρος, δεν έχει προβλήματα προσαρμοστικότητας.

Όμως επειδή οι ομάδες συνέχισαν να είναι 9 έναντι 11 του Σπύρου, έπρεπε να φύγει κι άλλος ένας παίκτης. Ο Γιώργος, η «ντουλάπα» όπως τον αποκαλούν, εκδιώχθηκε, ως σωματώδης και πολύ δυνατός άντρας. Η επιλογή αυτή βρήκε πολλές αντιρρήσεις, διότι ακριβώς γι' αυτό έπρεπε να επιλέξει πιο αδύναμους παίκτες για να τους στείλει στην αντίπαλη ομάδα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι συμπαίκτες του.

Πλέον, ωστόσο, δεν μπορούσε να αλλάξει τίποτα, επομένως, προχώρησαν στην ανάδειξη του δεύτερου αρχηγού, των αντιπάλων. Ο λόγος για τον Νίκος Παλαντζάς, που είναι αγρότης και έχει πολλές γνώσεις σε ό,τι αφορά τη σωστή λειτουργία μίας Φάρμας.

Πήγαν και για την πρώτη τους ομαδική δοκιμασία στη συνέχεια και τελικά η ομάδα του Νίκου Παλαντζά είναι εκείνη που κέρδισε, με τους χαμένους να κοιμούνται εκτός σπιτιού.