Το πιο μεγάλο παζάρι: "Η φετινή έκπληξη από τα τηλεπαιχνίδια..." - Το Twitter σοκαρισμένο αποθεώνει τον Ηλία Βρεττό

"Το έχει μια χαρά..."

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Ηλίας Βρεττός
Instagram/ Ηλίας Βρεττός

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα η εκπομπή "Το Πιο Μεγάλο Παζάρι" στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha με παρουσιαστή τον Ηλία Βρεττό (δείτε εδώ την πρεμιέρα). Ένα θρυλικό παιχνίδι που έχει μείνει γνωστό στην ιστορία υπό την επιτυχή παρουσίαση του Ανδρέα Μικρούτσικου. Το νέο ξεκίνημα του γνωστού τραγουδιστή είχε πολύ θετικό αντίκτυπο στο κοινό και αυτό φάνηκε στο Twitter.

Το Twitter παρέλυσε μπροστά στον Ηλία Βρεττό για "Το Πιο Μεγάλο Παζάρι"

Ο Ηλίας Βρεττός ως παρουσιαστής της εκπομπής αποτέλεσε το έναυσμα για αυτό τον πανικό.

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε ντυμένος στα μπλε μέσα σε ένα πολύχρωμο πλατό, στο οποίο κυριαρχούσε το ροζ χρώμα, με πολλή ενέργεια και καλή διάθεση. Το καλό ευδιάθετο κλίμα φαινόταν και στο κοινό, το οποίο παρακολουθεί την εκπομπή μέσα στο πλατό. Οι παρευρισκόμενοι στους θεατές είναι και υποψήφιοι παίκτες. Ο Ηλίας Βρεττός επιλέγει από το κοινό που βρίσκεται στο στούντιο και το οποίο είναι μεταμφιεσμένο με αστεία props.

"Το Πιο Μεγάλο Παζάρι" θα προβάλλεται καθημερινά από τη συχνότητα του Alpha στις 17:45 και μένει να δούμε, πως θα αποδοθεί και σε νούμερα τηλεθέασης η πρώτη θετική εντύπωση που έκανε η εκπομπή (δείτε εδώ την τηλεθέαση: Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου).

Ο Ηλίας Βρεττός καλησπέρισε το κοινό με ιδιαίτερη θέρμη, κάτι το οποίο έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και φάνηκε από το αντίκτυπο, που είχε στο Twitter. Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έδωσε στους παίκτες τη δυνατότητα να εκφέρουν και οι ίδιοι τη γνώμη τους και να γεμίσουν πολύ καλά σχόλια το καινούργιο ξεκίνημα του τραγουδιστή.

Αε δούμε μερικά από τα καλύτερα και αποθεωτικά σχόλια του τηλεοπτικού κοινού στο Twitter, τα οποία εμείς ξεχωρίσαμε: