Το Μεγάλο Παζάρι: Πρεμιέρα στα μπλε για τον Ηλία Βρεττό - Εκρηκτικός στο πολύχρωμο πλατό του ALPHA

Τα πρώτα του λόγια ως παρουσιαστής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Μεγάλο Παζάρι: Πρεμιέρα στα μπλε για τον Ηλία Βρεττό - Εκρηκτικός στο πολύχρωμο πλατό του ALPHA

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου σήμερα και ο Ηλίας Βρεττός βγήκε στον αέρα του ALPHA με τρελή διάθεση, ντυμένος στα μπλε, για να παρουσιάσει το Μεγάλο Παζάρι, το παιχνίδι που αγαπήθηκε από τόσο κόσμο, χρόνια πριν και επέστρεψε ξανά στις οθόνες των τηλεθεατών.

Ο τραγουδιστής και πλέον παρουσιαστής εμφανίστηκε στο πολύχρωμο και φωτεινό πλατό, μπροστά στον κόσμο με ένα μεγάλο χαμόγελο και το μικρόφωνο στο χέρι και αμέσως απευθύνθηκε στο κοινό του, δηλώνοντας πιο έτοιμος από ποτέ για να παίξει.

Σούπερ αποκλειστικό: Το νέο στοίχημα στη ζωή του Ηλία Βρεττού - Έτοιμος να γίνει μπαμπάς!

Τα πρώτα λόγια του Ηλία Βρεττού στην πρεμιέρα του παιχνιδιού "Το Μεγάλο Παζάρι"

«Καλησπέρα, καλησπέρα, καλησπέρα καλώς ήρθατε στο Πιο Μεγάλο Παζάρι. Εδώ είμαστε στη συχνότητα του Alpha κι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και να κερδίσουμε, αλλά κυρίως είμαστε έτοιμοι να περάσουμε καλά. Κάθε απόγευμα εδώ θα στήνεται ένα τεράστιο πάρτι. Εδώ οι φίλοι μου τα έχουν δώσει όλα σε ενέργεια αλλά και ενδυματολογικά. Βλέπω έχετε φορέσει περίεργα πράγματα, μάλλον για να μου τραβήξετε την προσοχή και να σας διαλέξω. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε; Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε;», είπε.

Βρεττός Μεγάλο Παζάρι

Τι συνέβη στο δοκιμαστικό που έκανε

Πριν από λίγες ημέρες, ο ίδιος, παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day, αποκαλύπτοντας για την πρόταση του καναλιού και το δοκιμαστικό του: «Ήμουν στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας σε roadtrip με τη μηχανή και χτυπάει το τηλέφωνο μου, το σηκώνω και ήταν από την Foss Productions. Μου ζήτησαν να κάνω δοκιμαστικό για το Πιο Μεγάλο Παζάρι και μου ακούστηκε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Τους είπαν ότι θα ήταν χαρά μου, να μιλήσουν με την δισκογραφική εταιρία μου και να κανονίσουμε ραντεβού», ανέφερε.

Και πρόσθεσε για το δοκιμαστικό: «Νομίζω ότι παρότι ήμουν πολύ κουρασμένος, βοήθησε πολύ το γεγονός ότι πήγα χωρίς καθόλου άγχος σε αυτό το δοκιμαστικό, δεν είχα άγχος να πάρω τη δουλειά ή να εντυπωσιάσω. Όταν τελείωσα το δοκιμαστικό, έλαβα έναν ενθουσιασμό από τους ανθρώπους της παραγωγής αλλά νόμιζα ότι το έκαναν από ευγένεια».