«Οδηγούσα για να έρθω και σκεφτόμουν πώς θα πασάρω το θέμα» - Θλίψη στην έναρξη του Mega Καλημέρα

«Η ζωή είναι απρόοπτη, έχει τα πάνω της και τα κάτω της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Οδηγούσα για να έρθω και σκεφτόμουν πώς θα πασάρω το θέμα» - Θλίψη στην έναρξη του Mega Καλημέρα

Βαρύ ήταν το κλίμα στην έναρξη της εκπομπής Mega Καλημέρα σήμερα Τρίτη 26/9. Η Ελεονώρα Μελέτη σε έντονο συναισθηματικό κλίμα, μίλησε για το θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου. Η κ. Ουρανία έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά το γάμο του.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή, ο ίδιος ο Ντάνος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

Τα λόγια της Μελέτη για το θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Οδηγούσα για να έρθω στην εκπομπή και σκεφτόμουν πώς θα πασάρω το πρώτο θέμα. Και λέω δεν θα πω κάτι το ιδιαίτερο. Η ζωή είναι απρόοπτη, έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Έχεις τις στιγμές της, τις καλές στιγμές και τις κακές στιγμές. Και όλα αυτά είναι ένας συνδυασμός πολύ απρόβλεπτος.

Και νομίζω αυτό το έζησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος πιο πολύ από τον οποιονδήποτε το τελευταίο 48ωρο, γιατί λίγες ώρες αφότου παντρεύτηκε την αγαπημένη του, τη Δήμητρα Βαμβακούση, πληροφορήθηκε ότι η πολυαγαπημένη του μητέρα, η οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες σε πολύ δύσκολη κατάσταση, έφυγε από τη ζωή», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ποια ήταν η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου

Η ίδια τα περισσότερα χρόνια της τα πέρασε στη Σκιάθο, όπου διέθετε και ένα μίνι μάρκετ, όμως μόλις συνειδητοποίησε πως η υγεία της κλονίστηκε, βρέθηκε στην Αθήνα, δίπλα στον γιο της. Πρώτη φορά εμφανίστηκε στην τηλεόραση το 2017, στο Survivor, όπου ο Ντάνος είχε βρεθεί για να την βοηθήσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει μπαίνοντας στο παιχνίδι και πατώντας το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο πως επιθυμούσε όσο τίποτα να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο για να μπορεί να ενισχύει οικονομικά τη μαμά του, η οποία πέρασε αρκετά δύσκολα μεγαλώνοντας και προσπάθησε να μεγαλώσει τον ίδιο, αλλά και τον αδερφό του Χάρη όσο καλύτερα μπορούσε, παρά τις στερήσεις που αντιμετώπισαν, ιδιαίτερα μετά την απώλεια του συζύγου της και πατέρα τους.

Σε συνέντευξή του στο Night Out ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε δηλώσει για εκείνη: «Η πρώτη λέξη που μου έρχεται για τα παιδικά μου χρόνια στη Σκιάθο είναι ευλογία. Η μητέρα μου, κατάγεται από εκεί. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου έγινε μία μεγάλη αλλαγή στα 15 μου. Με βοήθησαν οι δικοί μου άνθρωποι να ορθοποδήσω. Ένιωσα την ευθύνη απέναντι στην οικογένειά μου. Είχα τη μητέρα μου και εκείνη είχε το μεγαλύτερο βάρος, είχα τον αδελφό μου που ήταν πιο μικρός. Τη συμβουλεύομαι την μητέρα μου ως προς την αγνότητα της ευχής της ή του ενστίκτου της για πράγματα που δεν τα γνωρίζει. Πάντα ακολουθώ αυτό το ένστικτό της. Πιστεύω πως είναι περήφανη και για εμένα και για τον αδελφό μου».

Δείτε επίσης: «Μάνα μη με δεις» - Ανατριχίλα με το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Αγγελόπουλου κάτω από τη βροχή στη δεξίωση γάμου του (Βίντεο)