Πέθανε η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου μία μέρα μετά το γάμο του

Βυθισμένος στο πένθος μία μέρα μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία ημέρα μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, τον γάμο του με την εγκυμονούσα Δήμητρα Βαμβακούση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βυθίστηκε στο πένθος και στην απόλυτη θλίψη, καθώς όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα 25/9 το απόγευμα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη του μητέρα έφυγε από τη ζωή.

Η ίδια, τους τελευταίους μήνες, βρισκόταν στο νοσοκομείο και μάλιστα ο επιχειρηματίας είχε ζητήσει και τη βοήθεια του κόσμου, κάνοντας έκκληση για αίμα. Η υγεία της φαίνεται πως επιδεινώθηκε και τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Δείτε επίσης: «Εκ μέρους της μητέρας μου...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την απουσία της στον γάμο του

Θρήνος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχασε τη μητέρα του

«Μάνα μου, όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννέα μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες, δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου σε ευχαριστώ που είμαι γιο σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

Δείτε επίσης: «Μέχρι να φτάσει στην εκκλησία έκλαιγε! Πριν τον γάμο πέρασαν από το νοσοκομείο» - Η κατάσταση του Αγγελόπουλου λίγα λεπτά πριν το γάμο του

Γιώργος Αγγελόπουλος θάνατος μητέρας

«Μάνα μη με δεις» - Ανατριχίλα με το ζεϊμπέκικο κάτω από τη βροχή στη δεξίωση γάμου του (Βίντεο)

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία με την εγκυμοσύνη της νύφης να αποκαλύπτεται από τα πρώτα λεπτά, που έφτασε στην εκκλησία, μιας και η φουσκωμένη κοιλίτσα της δεν κρύβεται πια (δείτε εδώ το πρόσωπο, που αποκάλυψε την είδηση).

Στη συνέχεια, οι νεόνυμφοι κατευθύνθηκαν προς τη δεξίωση, με τον Αγγελόπουλο να οδηγεί ένα θηριώδες μαύρο τζιπ. Στο κτήμα τους περίμεναν όλοι οι καλεσμένοι και πολλές συγκινήσεις, μιας και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα για το ζευγάρι.

Λίγο αργότερα λοιπόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος σηκώθηκε χόρεψε και το ζεϊμπέκικο δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλεγμένο.

Ο ''Έρωτας αρχάγγελος'' ήταν αυτό με το γαμπρό να συγκινείται με τους στοίχους ''Πήρα από τα μάτια σου λίγο μαύρο χρώμα και έβαψα τα ρούχα μου, μάνα μη με δεις'' σκεπτόμενος τη μητέρα του. Σε αυτό το έντονο κλίμα, που επικρατούσε όσο ο Ντάνος χόρευε, η νύφη και ο κόσμος τον καμάρωναν χειροκροτώντας.