Αποκλειστικό: «Με το καλό και το μωράκι» - Καλεσμένη στο γάμο Αγγελόπουλου & Βαμβακούση ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη πριν από το ζευγάρι 

Οι ευχές της έξω από την εκκλησία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγο καιρό, που ανακοινώθηκε ο ξαφνικός γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση έγινε μεγάλη συζήτηση σχετικά με το αν είναι έγκυος η αθλήτρια κάτι που και οι δύο είχαν διαψεύσει (δείτε εδώ).

Tην Κυριακή (24/9) ολοκληρώθηκε με συγκίνηση ο γάμος του ζευγαριού και παράλληλα επιβεβαιώθηκε με την άφιξη της νύφης, πως η Δήμητρα Βαμαβκούση είναι και επίσημα έγκυος (δείτε εδώ).

Η επιβεβαίωση του ευχάριστου γεγονότος ήρθε μάλιστα από ένα πρόσωπο, που δεν περιμέναμε με αποκλειστικές δηλώσεις στο Youweekly.gr - πριν καλά καλά το ίδιο το ζευγάρι - μιλήσει για το παιδάκι, που περιμένει.

Το πρόσωπο που ευχήθηκε πρώτο για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση

Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία ήταν καλεσμένη στο γάμο και με χαρά παραχώρησε δηλώσεις και ευχές για τους νεόνυμφους στην κάμερα του Youweekly.gr, προδίδοντας - ανακοινώνοντας έτσι την εγκυμοσύνη!

«Να ζήσουν τα παιδιά, να είναι ευτυχισμένοι, καλούς απογόνους και με το καλό και το μωράκι, που περιμένει και η Δήμητρα», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Video Credits: Ιωάννα Βουτσή

«Θα ήθελα να κάνω το Γιώργο πατέρα»

Απαρατήρητη δεν πέρασε η δήλωση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τα όσα είπε για το γάμο της στην κάμερα του Γειά σου, καθώς τόνισε, πως είναι στα πλάνα της με τον Αγγελόπουλο ένα παιδί και η δημιουργία οικογένειας.

«Δεν απαντάω σε δημοσιεύματα, είμαι εντάξει με αυτό, το έχω συνηθίσει ξέρω να το διαχειριστώ. Η δυσκολία υπόκειται, όταν πρέπει να εξηγήσω στον οικογενειακό περίγυρο για ποιον λόγο γράφονται. Εμείς θέλουμε την ευλογία, το μυστήριο, γιατί πιστεύουμε πολύ, είμαστε πολύ κοντά στο Θεό και κάποια στιγμή πιστεύουμε να μας αξιώσει ο Θεός (για ένα παιδί). Θα ήθελα να κάνω το Γιώργο πατέρα αλήθεια στο λέω», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.