Ηθοποιός από την Μουρμούρα έγινε μανούλα και δεν το κατάλαβε κανείς ένα χρόνο τώρα

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ηθοποιός από την Μουρμούρα έγινε μανούλα και δεν το κατάλαβε κανείς ένα χρόνο τώρα

Ο σύντροφός της είναι και εκείνος ηθοποιός. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμα φοιτητές στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Τέχνης του Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη και τον Οκτώβρη θα κλείσουν επτά ολόκληρα χρόνια μαζί. Φέτος ο Στέλιος παίζει στην παράσταση της Κ. Ρουγγέρη «Ηλιάδα», η οποία θα ανέβει τον Οκτώβριο στο «Christmas Theater».

«Με τον Στέλιο έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και λέμε να παντρευτούμε το επόμενο καλοκαίρι», αποκαλύπτει η ηθοποιός στην «R» και συνεχίζει: «Δεν σκέφτομαι γκράντε πράγματα, απλά θα ήθελα να κάνω τον γάμο μου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, γιατί θέλω να ζήσω το μυστήριο».

Η τηλεοπτική Σοφούλα από την σειρά Μην αρχίζεις την Μουρμούρα είναι μαμά

Ο Στέλιος Νίνης και η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, βάφτισαν τον μόλις ενός έτους γιο τους.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Φιλοθέης στο Ψυχικό, με την αγαπημένη ηθοποιό να μιλά στη Realnews για τις χαρές που ζει η οικογένειά της.

«Η βάφτιση του γιου μας έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, παρουσία καλών φίλων και ηθοποιών. Νονός έγινε ο Δημήτρης Τσολάκης, ηθοποιός και καλός συνάδελφός μας από το θέατρο. Με τον Δημήτρη παίζαμε στην παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη. Τον γιο μας τον βαφτίσαμε Βίκτωρα, όνομα που επιλέξαμε εμείς. Οταν με το καλό μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε και δεύτερο παιδάκι, το όνομά του θα το επιλέξει ο Βίκτωρας»., δήλωσε χαρακτηριστικά της Μουρμούρας.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε ακόμα μια βάπτιση, αυτή του γιου της Λάουρα Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι.