Σε κόντρα Ελεονώρα Μελέτη και Νανά Παλαιτσάκη στον αέρα του Mega Καλημέρα - «Θα τρελαθώ»

Τι συνέβη

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Σε κόντρα Ελεονώρα Μελέτη και Νανά Παλαιτσάκη στον αέρα του Mega Καλημέρα - «Θα τρελαθώ»

Σήμερα, Τρίτη 26/9 στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" έντονη κόντρα σημειώθηκε μεταξύ της Ελεονώρας Μελέτη και της Νανάς Παλαιτσάκη. Ήδη από την αρχή η παρουσιάστρια ήταν σε μία περίεργη κατάσταση και σε βαρύ κλίμα - δείτε εδώ το λόγο.

Τι συνέβη με Ελεονώρα Μελέτη και Νανά Παλαιτσάκη

Η συνέντευξη της Έφης Σαρρή και κάποιες δηλώσεις, πως ο άνδρας θέλει να την ακούει, να υπακούει στις διαταγές της με απλά λόγια, έφερε μεγάλη ταραχή. Η θέση της γνωστής τραγουδίστριας πυροδότησαν μία μεγάλη κόντρα ανάμεσα στις δυο γυναίκες.

"Ένας άνδρας, ο οποίος είναι αρσενικό, και πρέπει να υπάρχουν αρσενικά παλαιάς κοπής, πρέπει να βάλει όρια", ξεκίνησε να λέει η Νανά Παλαιτσάκη. Ενώ στη συνέχεια εξήγησε, πως αυτό συμβάλλει στο αίσθημα ασφάλειας που αναπτύσσει η γυναίκα στη σχέση. "Διότι, όταν δεν κάνει ο άνδρας πρόταση και δε βάζει όρια μετά όλα γίνονται ρημαδιό", ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της.

Σε αυτό το σημείο παρενέβη η Ελεονώρα Μελέτη και είπε, πως θα πρέπει και οι γυναίκες να θέτουν τα όριά τους. "Όταν υπάρχουν δύο καπεταναίοι στο καράβι, το καράβι πάει για φούντο", αντιπαρέθεσε η Νανά Παλαιτσάκη. Σε αυτό το διάστημα ξεκίνησε να φουντώνει η διαφωνία των δύο γυναικών. Η Νανά συνέχισε λέγοντας, πως σε μία σχέση στο σπίτι, κάποιος πρέπει να είναι αρχηγός και η παρουσιάστρια της απάντησε "ή να νομίζει, ότι είναι αρχηγός".

Τότε η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε "Αυτός που φέρνει τα λεφτά στο σπίτι, αυτός και...", εκεί η Ελεονώρα Μελέτη τη διέκοψε και της υπογράμμισε, πως δεν μπορεί να το ακούει αυτό το πράγμα. "Τι πάει να πει αυτός που φέρνει τα λεφτά;", τη ρώτησε η παρουσιάστρια αμέσως. Η Νανά Παλαιτσάκη θιγμενη της είπε, πως αυτή είναι η αποψή της με έμμεσο τρόπο και η Ελεονώρα Μελέτη της σχολίασε, πως δεν την καταλαβαίνει.

"Γι' αυτό έχουνε γίνει όλα τα σπίτια ρημαδιό. Όταν υπάρχει, θες να είσαι κι εσύ αρχηγός στο τιμόνι, και ο άντρας αρχηγός στο τιμόνι, πάτε για βούλιαγμα", ολοκλήρωσε τη γνώμη της, η Νανά Παλαιτσάκη. Η Ελεονώρα έθεσε στη συνεργάτιδά της το ερώτημα, γιατί πρέπει να είναι αρχηγός αυτός που φέρνει τα λεφτά. "Παραδοσιακά, όταν φέρνεις τα λεφτά, μπορείς να ελέγχεις και έχεις δικαίωμα να ελέγξεις", της αποκρίθηκε.

α τρελαθώ!", κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη, και η Νανά Παλαιτσάκη της τόνισε "Να τρελαθείς, αλλά θα μάθεις και αλήθειες. Έχουν γίνει όλα ίσια και όμοια". Η ρήξη των δύο γυναικών συνεχίστηκε για αρκετή ώρα ακόμα, μμέχρι τη στιγμή, που η παρουσιάστρια εξήγησε, πως αυτό είναι λάθος μήνυμα και η γυναίκα δεν ελέγχεται.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: