«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι του κατέβει...» - Αιχμηρές οι δηλώσεις της Μιμής Ντενίση για την τηλεοπτική σάτιρα

Τι ανέφερε για την ελευθερία του λόγου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι του κατέβει...» - Αιχμηρές οι δηλώσεις της Μιμής Ντενίση για την τηλεοπτική σάτιρα

Την ελευθερία του λόγου και τη δημοκρατία στη χώρα μας σχολίασε η Μιμή Ντενίση σε δηλώσεις της, στην κάμερα του Happy Day στον AlphaTv, που εντώπησε την γνωστή ηθοποιό, παραγωγό και σκηνοθέτη το βράδυ της Δευτέρας 25/9 σε έξοδο της.

Τι ανέφερε η Μιμή Ντενίση για τα βραβεία της

Αρχικά, χαριτολογώντας, αναφέρθηκε στα βραβεία που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια.

«Δυστυχώς ο χώρος στο σπίτι μου για τα βραβεία έχει τελειώσει. Είχα χώρο στο γραφείο μου αλλά έχει τελειώσει. Άλλα τα έβαλα στον τοίχο, άλλα τα έχω βάλει σε μία εταζέρα. Τελείωσε» ανέφερε.

Στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πως αξιολογεί τη μορφή της σάτιρας στην τηλεόραση σήμερα.

Δείτε εδώ την απάντηση που έδωσε στον Λάκη Λαζόπουλο σχετικά με τη σάτιρα.

«Σε αυτή τη χώρα δεν μπορώ να ακούω ότι δεν είμαστε ελεύθεροι, θα σκοτώσω κανέναν! Πιο ελεύθερη χώρα δεν υπάρχει. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι του κατέβει, μπορεί να προσβάλλει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι δεν ξέρω κι εγώ ποιον. Η κοινωνία μας είναι ανοιχτή σε πάρα πολλά πράγματα. Νομίζω ότι είμαστε μία πολύ δημοκρατική χώρα» δήλωσε.

Πιο λαμπερή από ποτέ

Η Μιμιή Ντενίση που διανύει τα 70 της χρόνια και φαίνεται πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Έχει πολλές αδυναμίες, μια από αυτές είναι η θάλασσα, ο ήλιος και το εξοχικό που διαθέτει στον Θεολόγο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των social media φωτογραφίες από αυτό κι έτσι έκανε, λοιπόν, κι αυτή την φορά.

Ξαπλωμένη στην αυλή αυτού, απολαμβάνοντας τον ήλιο, την ηρεμία, την φύση, η Μιμή Ντενίση πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα εμπριμέ μαγιό το οποίο αναδείκνυε τα δυνατά της σημεία. Εννοείται πως likes και σχόλια πήραν φωτιά.

Λίγο αργότερα δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται άβαφη, να χαμογελά κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα και γράφοντας στην λεζάντα αυτής «Ηλιοβασίλεμα στον Θεολόγο!! Σπιτι με τον Ορφέα!! Η χαρα των σκύλων που περιφέρονται στον κήπο μας. Δικά μας κ φίλων μας».