«Έστειλα φωτογραφίες στις κόρες μου και..» - Τα τρυφερά λόγια του Πέτρου Κουσουλού για τη νεογέννητη κόρη του

Δηλώνει έτοιμος για ξενύχτια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έστειλα φωτογραφίες στις κόρες μου και..» - Τα τρυφερά λόγια του Πέτρου Κουσουλού για τη νεογέννητη κόρη του

Τις μοναδικές στιγμές που έζησε μετά τον τοκετό περιγράφει, μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@star, o Πέτρος Κουσουλός ο οποίος το βράδυ της Κυριακής 24/9 έγινε για τρίτη φορά πατέρας.

Τα τρυφερά λόγια του Πέτρου Κουσουλού

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης και η σύντροφος του Ευαγγελία, απέκτησαν την κόρη τους (δείτε τα πρώτα λόγια του μετά τον τοκετό) και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές. Ήταν δύσκολος τοκετός, αλλά η Ευαγγελία είναι θηρίο. Μητέρα και κόρη είναι σαν δυο σταγόνες νερό. Μοιάζουν, αυτό μπορώ να σας το πω. Είναι ξετρελαμένη, είναι ενθουσιασμένη και είναι τα πρώτα 24ωρα και η μικρή είναι μια χαρά», ανέφερε αρχικά.

«Είχα μεγάλη αγωνία, όταν ζεις μια εγκυμοσύνη 9 μήνες σε διάφορα στάδια, έχεις μεγάλη αγωνία. Καταρχάς να είναι υγιές το παιδί όταν βγει».

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε επίσης και για το πόσο πολύ περιμένουν οι κόρες του να δουν το νεογέννητο αδελφάκι τους από κοντά και δήλωσε έτοιμος να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας στο σπίτι.

«Έστειλα φωτογραφίες στις κόρες μου και ανυπομονούν να τη δουν από κοντά εφόσον θα είμαστε στο σπίτι. Το παιδικό δωμάτιο είναι έτοιμο. Όλα αυτ΄σ τα προπαρασκευαστικά είναι έτοιμα, τα είχε αναλάβει η Ευαγγελία.»

Όσον αφορά το όνομα του μωρού ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Το όνομα του παιδιού θα το αποκαλύψει η σύντροφος μου. Είναι δική της απόφαση.»

Στο τέλος ο Πέτρος Κουσουλός δήλωσε έτοιμος και για... ξενύχτια.

Το παρασκήνιο πίσω από το διαζύγιο του Κουσουλού με τη Ζαφειροπούλου

«Ήταν πολύ θυελλώδης και η σχέση και ο έρωτας και είναι ευτυχές ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό. Λόγω ενδεχομένως κοινών παραλείψεων, κοινών προβλημάτων που δεν τα αντιμετωπίσαμε εγκαίρως υπήρξε μία φθορά και πήραμε μια απόφαση που δεν ήταν εύκολα. Ήταν μια απόφαση που πρέπει να τη σκεφτείς και δυο και τρεις φορές γιατί υπάρχουν παιδιά που μπορεί να βγουν πληγωμένα.

Το ευτύχημα είναι ότι διατηρούμε καλές, τυπικές σχέσεις, δεν είμαστε κολλητοί… Είναι προτιμότερο να παίρνεις αυτή την απόφαση όσο επώδυνη κι αν είναι παρά να είσαι σε έναν γάμο που δεν είσαι ικανοποιημένος και αντανακλάται στα παιδιά», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.