«Να μην της ξανακάνουμε πέσιμο... » - Η αντίδραση της Φλορίντα Πετρουτσέλι για τις δηλώσεις της Παπαγεωργίου

Τι είπε η παρουσιάστρια για το γνωστό μοντέλο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Να μην της ξανακάνουμε πέσιμο... » -  Η αντίδραση της Φλορίντα Πετρουτσέλι για τις δηλώσεις της Παπαγεωργίου

Την αντίδραση της Φλορίντα Πετρουτσέλι προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η οποία αρνήθηκε να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν για αρκετή ωρα.

Φανερά εκνευρισμένη η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Το γνωστό μοντέλο (δείτε την στην πρεμιέρα του Shopping Star) την αρκέστηκε σε ένα «Ευχαριστώ για όλα. Δεν έχω χρόνο.» και δεν έκανε καμία άλλη δήλωση στους δημοσιογράφους καθώς όπως είπε επανειλημμένα είχει αργήσει στο ραντεβού με τον λογιστή της.

Η άρνηση αυτή πυροδότησε την αντίδραση της Φλορίντα Πετρουτσελι, και μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε:

«Δεν θέλω να μιλάω αρνητικά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιατί πάντα κάτι γίνεται. Νιώθω τρομερή αμηχανία, όταν βλέπω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να κάθεται να μιλάει με τα παιδιά 15 λεπτά και να κάνει χαβαλέ και την Ηλιάνα να μη μπορεί να πει δύο κουβέντες. Δεν είναι ωραίο. Να κάνει λίγο χιούμορ μωρέ, να είναι λίγο ευχάριστη. Δεν ξέρω γιατί έχει μπει σε αυτόν τον ρόλο! Εγώ αλήθεια σας το λέω, προτείνω να μην ξανακάνουμε “πέσιμο” στην Ηλιάνα ποτέ ξανά. Και να δούμε μετά αν θα αρχίσει η ίδια να μιλάει και να είναι πιο φιλική», είπε.

Οι δηλώσεις της πριν την πρεμιέρα

«Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα, τώρα αρχίζουμε και γνωριζόμαστε. Πολλοί τρελαίνονται για το Shopping Star και μάλιστα πολλοί άντρες. Εύχομαι τη φετινή σεζόν να είμαστε υγιείς, χαρούμενοι. Κάπως σκληρά έχουμε ξεκινήσει, χαλαρώστε λιγάκι».

Καθώς η παρουσιάστρια της εκπομπής για 7 χρόνια ήταν η Βίκυ Καγιά και τώρα την θέση της την ανέλαβε το γνωστό μοντέλο, ρωτήθηκε για το τι ακριβώς πρέπει να περιμένουμε από την ίδια και απάντησε. «Έχει χάρη, τσαχπινιά, πολλή πλάκα αλλά και πολλά tips μόδας. Στην πρεμιέρα θα δείτε εμένα για πρώτη φορά, ελπίζω να είστε καλοί μαζί μου».

Η Βίκυ Καγια μας συνήθισε σε αυστηρές κριτικές και βαθμολογίες, επομένως αναμένουμε να δούμε με ποια κριτήρια θα βαθμολογεί η Ηλιάνα. Η ίδια δήλωσε: «Είμαι αντικειμενική με τις βαθμολογίες που βάζω. Αυστηρή δεν έχω λόγο να είμαι, πολύ ελαστική δε μπορώ να είμαι, γιατί είναι διαγωνισμός. Οπότε, είμαι αντικειμενική. Βαθμούς κόβω όταν δεν προλάβει να κάνει κάτι η παίκτρια, οι βαθμοί χάνονται στην εκτέλεση».