Super Κατερίνα: Τσακώθηκαν άγρια Μικρούτσικος & Γεωργακοπούλου! «Είσαι αγενέστατη» - Αποχώρησε ουρλιάζοντας ο Ανδρέας

Έφυγε από το πλατό και η Καινούργιου τον παρακαλούσε να επιστρέψει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Τσακώθηκαν άγρια Μικρούτσικος & Γεωργακοπούλου! «Είσαι αγενέστατη» - Αποχώρησε ουρλιάζοντας ο Ανδρέας

Δυναμικά επέστρεψε στο πλατό του Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του και χρειάστηκε να λείψει από την εκπομπή. Σήμερα 26/9 τσακώθηκε άγρια με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, με αφορμή συζήτηση που είχαν για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Με το ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις, ηρέμησε λίγο. Ας σε πιάσει λίγο η γλύκα, όχι μόνο με το σκυλί μου, αλλά και με τον Κασσελάκη» ήταν η πρόταση που είπε ο παρουσιαστής και έκανε την συνάδελφο του τούρμπο, ξεκινώντας τον καβγά τους.

Ο καβγάς του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Χρύσα Γεωργακοπούλου στο Super Κατερίνα

«Όχι σε εμένα Ανδρέα, με συγχωρείς πάρα πολύ, σου απαγορεύω. Μονίμως βάζεις ένα κακό υπόβαθρο όταν θες να μιλήσεις για μένα», του απάντησε ενοχλημένη η δημοσιογράφος. «Άσε τις απαγορεύσεις για την δικτατορία», αποκρίθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι δικαίωμά μου να θέτω όρια σε αυτούς που δεν βάζουν όρια σε σχέση με μένα» είπε φανερά νευριασμένη η Χρύσλα. «Μη λες σε μένα "Σου απαγορεύω". Να τρέξεις στο 67′ και στον παράγοντα της δικτατορίας. Είσαι αγενέστατη», της ανταπάντησε εκείνος.

«Αγενέστατος είσαι εσύ» φώναξε, με την Κατερίνα Καινούργιου την ίδια στιγμή βλέποντας πως δεν την ακούν για να σταματήσουν, να ζητάει απεγνωσμένα να πέσει βίντεο για να συνεχιστεί η ροή της εκπομπής.

Μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια πήρε το λόγο, παρακαλώντας παράλληλα τον Ανδρέα Μικρούτσικο να επιστρέψει στο πλατό, αφού αποχώρησε έξαλλος. Μάλιστα, ούρλιαζε πίσω από τις κάμερες σε έξαλλη κατάσταση.

«Σας παρακαλώ, δεν υπάρχει τώρα λόγος να τσακωνόμαστε για τον Κασσελάκη. Να τσακωθούμε για κάτι άλλο, ναι αλλά να τσακωθούμε σε αυτή την εκπομπή για την πολιτική; Να ηρεμήσουμε λίγο. Με συγχωρείτε αγαπημένοι μας τηλεθεατές», δικαιολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισαν με τη θεματολογία.