«Έχουμε κι εμείς στοματάκι!» - Ο Mente Fuerte ξεφτιλίζει την Δανάη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις της για την Σολωμού

«Οι απόψεις είναι σαν τις...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού σχετικά με τα botox, τα fillers κι όλα αυτά που χρησιμοποιούν πλέον για την εμφάνιση τους τα νεαρά κορίτσια σχολιάστηκαν αρκετά από πολλούς.

Στην χθεσινή 25/9 εκπομπή της, μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα πήρε τον λόγο και σχολίασε τις δηλώσεις της αυτές με ένα ύφος που... δεν άρεσε καθόλου στον τράπερ (δείτε εδώ τι ακριβώς είπε η παρουσιάστρια).

Η απάντηση του Mente Fuerte

Τα όσα είπε, λοιπόν, η παρουσιάστρια προκάλεσαν την αντίδραση του Mente Fuerte ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να πάρει θέση με μια σειρά αναρτήσεων!

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω», σχολίασε αρχικά ο Mente Fuerte συνεχίζοντας...

mente παμε δαναη

«Οι απόψεις είναι σαν τις κ... όλοι έχουν από μια. Έχουμε κι εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο»

mente δανάη μπάρκα

«Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας». Ε μάλλον και ο δικός σου δε θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ».

mente

«Γυναίκα που έχει φάει ΤΟ bullying για το σώμα της, κάνει bullying σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της. Και το χειρότερο; Μίλησε για ηλικία, για τις προσωπικές της επιλογές και να το προχωρήσει πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη, έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού. Διαφορετικά; Όταν το θύμα γίνεται θύτης».

mente σολωμού