«Ο Γιώργος είναι δυνατός και θα προχωρήσει...» - Η Άντζελα Γκερέκου μιλά για την μητέρα του Αγγελόπουλου

Η ιδιαίτερη σχέση του Ντάνου με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Για την απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, που έφυγε από την ζωή μία μέρα μετά τον γάμο του, (δείτε την φωτογραφία που ανέβασε) μίλησε η Άντζελα Γκερέκου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Πρωινό στον Αnt1.

Τα συγκινητικά λόγια της Άντζελας Γκερέκου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Αρχικά εξέφρασε τα συλληπητήρια της και στη συνέχεια ανέφερε: «Ο Γιώργος είναι φίλος για όλη την οικογένειά μας. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, μετά τη μεγάλη χαρά του γάμου του, η απώλεια της μητέρας του. Δύναμη, καλό ταξίδι στη μητέρα του. Ο Γιώργος ξέρω ότι είναι δυνατός και θα προχωρήσει τη ζωή του, με τη ψυχή της μανούλας και του μπαμπά του να τον προστατεύει. Ο Γιώργος είναι Χριστιανός και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ, με αυτή την απώλεια. Γνώριζα ότι ο Γιώργος περνούσε αυτή την περίοδο πολύ δύσκολα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη.»

Η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε και στην σχέση του Ντάνου με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε χρόνια, γιατί αγαπούσε πολύ τον Τόλη, ερχόταν στο καμαρίνι, βλεπόντουσαν και ο Τόλης τού είχε μια συμπάθεια κι αγάπη, γιατί διέκρινε ότι ήταν καλός άνθρωπος.»

Ο Γιώργος είναι ένας καλός άνθρωπος, με μια πολύ όμορφη ψυχή». κατέληξε.

Η στιγμή που ο Αγγελόπουλος ξέσπασε σε κλάματα στο γάμο του

Υπενθυμίζουμε ότι η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, την ημέρα του γάμου, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ενώ δίπλα της ήταν και ο αδελφός του με αποτέλεσμα τα δύο αυτά αγαπημένα πρόσωπα του γαμπρού να απουσιάζουν.

«Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου...», είπε συγκινημένος ο Ντάνος και συνέχισε «Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν αυτή», ωστόσο η φωνή του "έσπασε" με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Το λόγο λοιπόν πήρε η σύζυγός του λέγοντας «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος».