«Ο Κωνσταντίνος σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε..» - Η σύζυγος του Αγγελίδη μιλάει για την κατάσταση της υγείας του

Το δημόσιο ευχαριστώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Κωνσταντίνος σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε..» - Η σύζυγος του Αγγελίδη μιλάει για την κατάσταση της υγείας του

Ήταν Παραμονή Χριστουγέννων του 2017 όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, συγκρούστηκε με λεωφορείο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του. Μετά από 57 ημέρες στην εντατική, βγήκε νικητής. Σήμερα, μπορεί να έχει ξεπεράσει πολλά από τα προβλήματα, ωστόσο, η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά (δείτε τι ζητά ο κατηγορούμενος). Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη η οποία δεν τον αφήνει λεπτό μόνο του!

Το πόρισμα του ατυχήματος, όπως έγραφε δημοσίευμα του 2019, είναι πως το λεωφορείο κινήθηκε από τη δεξιά λωρίδα προς την αριστερή με σκοπό να στρίψει αριστερά στον δρόμο, ωστόσο, έκλεισε τον δρόμο στην μηχανή του που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Σύμφωνα με την σύζυγό του, ο απολογισμός του τροχαίου ήταν Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 2 μήνες εντατική, 2 διασωληνώσεις, απώλεια 25 κιλών, 2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης, 7 χειρουργεία στο κεφάλι, 1 χειρουργείο στα μάτια, 1 χειρουργείο στο λαιμό, 1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες, 1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και πολλές φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες.

Οι δηλώσεις της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Η Εβελίνα Βαρσάμη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου. Η γυναίκα του, Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετέφερε τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την στήριξη του.

«Ο Κωνσταντίνος σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε, βελτιώνεται. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλω ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη που έδειξε σε εμάς. Πολλά μηνύματα αγάπης Μαρία μου! Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι δίπλα του, γιατί είναι ο άνδρας μου. Και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα. Σε ευχαριστώ πολύ», δήλωσε η Εβελίνα Βαρσάμη.