Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Στα γυρίσματα της "Φάρμας" με το γιο τους

Οικογενειακώς πίσω από τις κάμερες

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα το reality επιβίωσης "Η Φάρμα" και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ως παρουσιαστής του εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του STAR "Breakfast@Star" για να μιλήσει για το παιχνίδι (δες εδώ τα highlight της πρεμιέρας). Μεταξύ άλλων μίλησε και για την παρουσία της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου, αλλά και του γιού τους στα γυρίσματα.

Ο Κουτσόπουλος και η Μιχαλοπούλου στα γυρίσματα της "Φαρμας"

Λίγες μόνο ώρες μετά την πρεμιέρα μίλησε ζωντανά από το αγρόκτημα στην εκπομπή, φορώντας το πουλοβεράκι του και αναφέρθηκε στο πρώτο επεισόδιο του reality επιβίωσης. Μεταξύ άλλων, φανέρωσε, πως στο πλευρό του στη διάρκεια των γυρισμάτων έχει τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου και το γιό τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε, πως οι παίκτες γνωρίζουν που έχουν έρθει, επομένως και τις συνθήκες διαβίωσης. Εξήγησε, ότι πίσω από τις κάμερες υπάρχει μία αλλήλεπίδραση με τους διαγωνιζόμενος, καθώς και ο ίδιος τους πειράζει με διάφορα αστεία φεύγοντας από τα γυρίσματα. Ενώ το κλίμα που περιέγραψε είναι πολύ ευχάριστο. Επιπλέον, μίλησε για τις δυναμικές που αλλάζουν, "Αυτόν (τον παίκτη) που μπορεί να ορίζεις, χαμηλόφωνα, εσωτερικά, ως πρωταγωνιστή, βλέπεις στην πορεία, ότι ενδεχομένως και να μην είναι". Αναφέρθηκε στα πειράγματα που του κάνουν οι παίκτες, όπως ο Γιαννούλας, ο οποίος του αφιέρωσε το γνωστό παραδοσιακό τραγούδι "Μωρή κοντούλα λεμονιά". Και ακόμη συμπλήρωσε, πως "περνάμε καλά με όλα τα παιδιά".

Τέλος, εκείνος είπε, πως δεν περνάει πολύ δύσκολα στα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αν και δεν έχει ξανάβρεθεί σε φάρμα κάτω από τέτοιες συνθήκες. Ευχαρίστησε τα άτομα που είναι πίσω από τις κάμερες, και η πλειοψηφία από αυτούς εργάζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες. "Να τους ευχαριστήσω όλους από καρδιάς, γιατί δε μας λείπει το παρά μικρό. Εγώ τώρα λόγω συνθηκών, έχω φέρει και τη σύζυγο εδώ και τον μικρό, οπότε μας προσέχουν παραπάνω από το κανονικό. Οπότε με αυτή την ευκαιρία, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ".

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Χρύσα Μιχαλοπούλου Φάρμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της, Κίμωνα και την αδελφή της, Όλγα - Δείτε φωτογραφία

Έχει κλείσει ένα χρόνο ζωής - Τι συμβαίνει με τη βάφτιση του γιου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου & της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ευχάριστα νέα για την σύντροφο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται

''Λιώνει'' για τον γιο του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Το τρυφερό βίντεο με τον μικρό στη δουλειά του

Έχει άλλα 3 αδέρφια και η αδερφή της είναι ηθοποιός - Συγκλονιστικά ίδια η Χρύσα Μιχαλοπούλου με την Όλγα

Φάρμα highlights 27/9: Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και η γκάφα του Άλκη

Φάρμα: Έτρεμαν τα χέρια τους στον αγώνα - Η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Φάρμα highlights 26/9: Η πρώτη οικειοθελή αποχώρηση, η μεταφορά στο νοσοκομείο και ο μονομάχος

Φάρμα: Τραυματίστηκε στη μέση του αγώνα - Ποια ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία

Τρόμος στη «Φάρμα» - Παίκτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα