«Τουλάχιστον τον είδε γαμπρό...» - Τα συλλυπητήρια του Κωνσταντίνου Βασάλου για την μητέρα του Αγγελόπουλου

Όσα είπε για την μητέρα του αλλά και τον ίδιο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Με συγκινητικά λόγια μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/9 στην εκπομπή Πρωινό στον Ant1, ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του.

Λίγες ώρες μετά το γάμο του, η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλος βυθίστηκε στο πένθος. Η μητέρα του η οποία νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, αφού έδωσε την ευχή της στο γιο της και τον είδε γαμπρό στην εκκλησία, έφυγε από τη ζωή.

Στο πλευρό της είχε τον αδερφό του Ντάνου, ο οποίος δεν πήγε στον γάμο, καθώς ήθελε να μείνει πλάι της τις τελευταίες ημέρες της... Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή, ο ίδιος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Όλοι οι καλεσμένοι στο γάμο του αλλά και το νησί της Σκιάθου, είναι συγκλονισμένοι με την απώλεια της μητέρα του. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως μετά την όμορφη ημέρα του γάμου, τους "σκέπασε" ο θρήνος.

Τα λόγια του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον Αγγελόπουλο

«Το πληροφορήθηκα εχθές το βράδυ από ένα story που ανέβασε ο Γιώργος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια, δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα μαζί του. Δύσκολο όλο αυτό που του συμβαίνει ειδικά μετά τον γάμο του. Τουλάχιστον έγινε πραγματικότητα η επιθυμία της μητέρας του να τον δει γαμπρό. Δύναμη τώρα στην οικογένεια και στους οικείους του, κάποια στιγμή θα τον πάρω να συλλυπηθώ, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά όπως και να έχει θέλει δύναμη τουλάχιστον εχθές ήταν μια μέρα χαράς για αυτόν, βέβαια τώρα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και να μπορέσει να το ξεπεράσει», είπε αρχικά.

Δείτε εδώ τι ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου για την μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε και στον ίδιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο λέγοντας:

«Ένα πολύ δυνατός χαρακτήρας, ένα πολύ δυνατός άνθρωπος,. Πιστεύω ότι καθετί που το έρχεται στη ζωή, το αντιμετωπίζει με την κατάλληλη ψυχραιμία, οπότε δεν τον φοβάμαι. Όσα δύσκολα και να του έρχονται πάντα βρίσκει τον δρόμο και την δύναμη να τα ξεπεράσει. Εγώ αυτό ξέρω από τον Γιώργο όσο τον έχω ζήσει.»

Πότε και που θα γίνει η κηδεία της

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η κηδεία της κ. Ουρανίας θα γίνει στην Σκιάθο, τόπο καταγωγής της την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Ποια ήταν η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου

Η ίδια τα περισσότερα χρόνια της τα πέρασε στη Σκιάθο, όπου διέθετε και ένα μίνι μάρκετ, όμως μόλις συνειδητοποίησε πως η υγεία της κλονίστηκε, βρέθηκε στην Αθήνα, δίπλα στον γιο της. Πρώτη φορά εμφανίστηκε στην τηλεόραση το 2017, στο Survivor, όπου ο Ντάνος είχε βρεθεί για να την βοηθήσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει μπαίνοντας στο παιχνίδι και πατώντας το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο πως επιθυμούσε όσο τίποτα να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο για να μπορεί να ενισχύει οικονομικά τη μαμά του, η οποία πέρασε αρκετά δύσκολα μεγαλώνοντας και προσπάθησε να μεγαλώσει τον ίδιο, αλλά και τον αδερφό του Χάρη όσο καλύτερα μπορούσε, παρά τις στερήσεις που αντιμετώπισαν, ιδιαίτερα μετά την απώλεια του συζύγου της και πατέρα τους.