«Το να κάνεις εμετό στο διάλειμμα της εκπομπής σημαίνει ότι...» - Το ξεκαθάρισμα του Κωνσταντινίδη για την αποχώρηση της Σκορδά από τον ΑΝΤ1

Μετά την αποκάλυψη "βόμβα" που έκανε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Το να κάνεις εμετό στο διάλειμμα της εκπομπής σημαίνει ότι...» - Το ξεκαθάρισμα του Κωνσταντινίδη για την αποχώρηση της Σκορδά από τον ΑΝΤ1

Αποκαλυπτικές δηλώσεις για την κόντρα μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Δημήτρη Ουγγαρέζου (δείτε εδώ τι συνέβη) αλλά και για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1, έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, το πρωί της Τρίτης 26/9, στην κάμερα του Breakfast@Star και τον Πάνο Παπαδόπουλο.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για Λιάγκα, Ουγγαρέζο και Σκορδά

«Ο Γιώργος και ο Δημήτρης έχουν ζήσει πολλά στη ζωή τους. Θα ήταν πολύ πιο απλό να μιλήσουν στο τηλέφωνο και να λύσουν έτσι την παρεξήγηση. Δεν είναι άνθρωποι που θα λύσουν τις διαφορές τους τηλεοπτικά...Θα έπρεπε να μιλήσουν και να τα βρούνε», ανέφερε αρχικά.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στον λόγο αποχώρησης της Φαίης Σκορδά από την εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα τον Ιούλιο του 2022.

«Η Φαίη ένιωσε πάρα πολύ άσχημα από τη θεματολογία της εκπομπής την τελευταία της χρονιά στον ΑΝΤ1 και η δική της προτροπή, πολύ πριν τελειώσει η σεζόν και αποφασίσουν αν θα μείνουν στον Ant1, είχε πει ότι δεν θέλω να παραμείνω στον ΑΝΤ1 με αυτό το πράγμα. «Η κοπέλα αισθάνθηκε ότι δεν της ταιριάζει. Το να σου έρχονται αναγούλες και να κάνεις εμετό στο διάλειμμα της εκπομπής σου σημαίνει ότι δεν αντέχεις, το σώμα αντιδρά. Και αυτό είναι κάτι που συνέβη πραγματικά. Η Φαίη είναι σε άλλο κανάλι και κάνει την εκπομπή που της αρέσει», καταλήγει.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο Mega Καλημέρα, ο δημοσιογράφος ανέφερε:

«Είμαστε μια χαρά. Είμαστε επαγγελματίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις για τη δουλειά μας.»

Η αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας Σκορδά - Λιάγκα

«Θα σας δώσω μια είδηση, είναι η πρώτη φορά που θα το πω αυτό. Το ξέρω εδώ και ένα χρόνο και θα το πω για πρώτη φορά. Η Φαίη με τον Γιώργο ξεκίνησαν στο Mega μαζί, χωρίζουν στην προσωπική τους ζωή, κάνουν ξεχωριστή καριέρα, ο Γιώργος στην prime time του ΑΝΤ1 και η Φαίη το Πρωινό. Και μετά από 2,5 χρόνια η Φαίη τον καλεί και συμφωνεί για να επιστρέψει ο Γιώργος στο Πρωινό.

Θα σας πω λοιπόν, και αυτό είναι από δικό μου ρεπορτάζ, πότε η Φαίη αποφάσισε ότι θα φύγει από το Πρωινό με τον Γιώργο και ότι δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ μαζί του. Όχι, δεν έγινε τέλη Ιουνίου, όταν δεν τα βρήκε με τη διοίκηση του ΑΝΤ1, όχι. Ήταν Μάιος, παίζουν συγκεκριμένα θέματα της εκπομπής που τότε ήταν το βασικό θέμα της εκπομπής, η Πισπιρίγκου. Και λόγω της θεματαλογίας, η Φαίη Σκορδά στο διάλειμμα φεύγει, πηγαίνει στο καμαρίνι της και κάνει, πραγματικά, εμετό από την ψυχοσύνθεσή της. Θα το πω για πρώτη φορά, δεν μπορούσε να το χωνέψει. Εκεί λοιπόν αποφασίζει και διαμηνύει στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ότι "εγώ του χρόνου στον ΑΝΤ1 με αυτές τις συνθήκες δεν θα είμαι". Το έχω το ρεπορτάζ εδώ και δυο χρόνια, το λέω για πρώτη φορά», αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Τι είχε πει η ίδια για την αποχώρηση της

Η παρουσιάστρια δίνει σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο, έκανε μια εξαίρεση για τον πρώην συνεργάτης της, Άρη Καβατζίκη και μίλησε στο περιοδικό Glow για όλους και για όλα.

«Υπήρξαν πολλές και διαφορετικές συζητήσεις, ήθελαν να μείνω στον ΑΝΤ1 -με όποιον τρόπο- αλλά δεν μπορούσα. Ήταν μία καθαρά προσωπική απόφαση, χωρίς να έχω έτοιμο το επόμενο βήμα. Δε λειτουργώ με “καβάτζες” στη ζωή μου, αλλά με εντιμότητα και συναίσθημα», εξομολογήθηκε και συνέχισε: «Για τα δεδομένα της τηλεόρασης, ίσως θα έπρεπε να είμαι πιο σκληρή, αλλά στο τέλος της ημέρας μένουν οι αξίες μας. Κι αν ο χώρος είναι δύσβατος, τον μοναδικό άνθρωπο που έχω ταλαιπωρήσει είναι εμένα ευτυχώς. Και αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές δεν προστάτευσα τον εαυτό μου».

«Ό,τι λάθη έχω κάνει τα πλήρωσα εγώ, είναι λάθη προς εμένα την ίδια και έχω υποστεί τις συνέπειες. Ακόμη κι όταν φοβήθηκα στις “σκοτεινές περιοχές” αυτής της δουλειάς, έφτασα στα 43 μου και συνεχίζω να την κάνω από την πλευρά του ροζ. Δε θα τιμωρούσα ποτέ κάποιον, αυτό για μένα δεν υπάρχει ούτε καν ως σκέψη. Έχω μάθει να στηρίζω τους συνεργάτες μου, με τα καλά και τα κακά τους. Έχω μάθει να ακούω και στο τέλος να αποφασίζω εγώ», συμπλήρωσε.