«Κατά καιρούς με ρωτάει διάφορα...» - Η εξομολόγηση του Κώστα Δόξα για την κόρη του μετά την διαμάχη με την Δεληθανάση

«Κάνω τα πάντα, είμαι κάθε βδομάδα στη Θεσσαλονίκη για το παιδί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κατά καιρούς με ρωτάει διάφορα...» - Η εξομολόγηση του Κώστα Δόξα για την κόρη του μετά την διαμάχη με την Δεληθανάση

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και στην πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση, δεν έχει τέλος. Όλα ξεκίνησαν ανάμεσα τους, όταν η πρώην γυναίκα του τον κατηγόρησε για κακοποίηση, αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφίες της.

Η δίκη ωστόσο που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Δευτέρα 25/9, πήρε αναβολή λόγω προβλημάτων υγείας, που επικαλέστηκε η πλευρά του γνωστού τραγουδιστή.

Οι δηλώσεις του Κώστα Δόξα για τη διαμάχη και το παιδί του

Ο Κώστας Δόξας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μίλησε για την δίκη, αλλά και για την σχέση με το παιδί του.

«Δυστυχώς η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω ότι θα έχει αίσιο τέλος. Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 15 Δεκεμβρίου και ελπίζω να γίνει. Εμείς θα είμαστε εκεί», δήλωσε αρχικά για την δίκη που πήρε αναβολή.

«Καλό θα ήταν να είχαμε επαφές με την πρώην σύζυγό μου και να υπήρχε συνεννόηση, γιατί υπάρχει ένα παιδί. Υπάρχει η Σοφία και πρέπει να συνεννοούμαστε. Κάνω τα πάντα, είμαι κάθε βδομάδα στη Θεσσαλονίκη για το παιδί. Ευτυχώς υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που το ορίζουν κι αυτό. Η Σοφία αντιλαμβάνεται, ακούει και μου τα λέει. Παρ’ όλα αυτά είναι δυνατό παιδί, έχει τη δική της κρίση. Καλό θα ήταν τα παιδιά να ασχολούνται με άλλα πράγματα, δυστυχώς εμείς οι μεγάλοι λόγω εγωισμού τους προκαλούμε διάφορα. Καλό θα ήταν να ήμασταν πιο ώριμοι», δήλωσε.

«Κατά καιρούς με ρωτάει διάφορα πράγματα, αρκετά περίεργα. Όμως της λέω την αλήθεια, μόνο έτσι ξέρεις ότι είσαι εντάξει απέναντι στο παιδί σου», συμπλήρωσε.

«Γενικότερα το τελευταίο διάστημα έχουν συμβούν κάποια πράγματα στη ζωή μου που δυστυχώς, είναι ψυχοφθόρα. Τα διαζύγια είναι αρκετά και οι αποφάσεις που βγαίνουν είναι πάρα πολύ καλές, πολύ σωστές. Η δικαιοσύνη βλέπει τα στοιχεία και αποφασίζει αναλόγως.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι το Σοφάκι, το παιδί. Εκεί είναι όλη η προσοχή και η ανάγκη. Όλη αυτή η ιστορία ξεκάθαρα μου έκανε κακό. Και οι εμφανίσεις μου σταμάτησαν, πολλοί από τους συνεργάτες μου δε μου μιλούσαν, αφεντικά που δε μου δίνουν πλέον δουλειά. Δε πειράζει όμως. Υπήρχαν άνθρωποι στο δρόμο μου που με βοήθησαν. Είμαι σε μια φάση αρκετά όμορφη αυτή τη περίοδο, έχω επιστρέψει στο πατρικό μου στο Μοσχάτο, έχω φτιάξει και το δωμάτιο της μικρής», έχει πει σε άλλη συνέντευξη του.