«Αλλάζω πάνες αλλά είμαι χαρούμενος όταν...» - Ο χαζομπαμπάς Πάνος Μουζουράκης μιλά για τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με την μπέμπα

«Υπάρχει μια αίσθηση ότι πρέπει κάτι να αναλάβεις, μια ευθύνη»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Αλλάζω πάνες αλλά είμαι χαρούμενος όταν...» - Ο χαζομπαμπάς Πάνος Μουζουράκης μιλά για τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με την μπέμπα

Εδώ και δέκα μέρες και κάτι ο Πάνος Μουζουράκης βιώνει την πατρότητα, αφού η αγαπημένη του Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο το πρώτο καρπό του έρωτά τους, μια μπέμπα 4 κιλών!

Παρά το γεγονός ότι ο τοκετός κράτησε 12 ώρες (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες) ο τραγουδιστής ήταν στο πλευρό της συζύγου του, όπως είναι και τώρα που την βοηθά σε όλα. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, μάλιστα, αποκάλυψε πως και πάνες αλλάζει κι όλα τα κάνει εξυμνώντας ταυτόχρονα και την γυναίκα του που τα κάνει όλα στον διπλάσιο βαθμό!

Πως βιώνει την πατρότητα ο Πάνος Μουζουράκης

«Ακούω πολύ καλά λόγια από τον κόσμο γύρω γύρω, αλλά νομίζω πως εμείς οι πατεράδες το συνειδητοποιούμε αργότερα και σταδιακά. Υπάρχει μια αίσθηση ότι πρέπει κάτι να αναλάβεις, μια ευθύνη, προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος πάνω σε αυτό, αλλά δεν υπάρχει το μητρικό ένστικτο, από ένα πλάσμα το οποίο έχει βγει από μέσα σας και που θηλάζει στον μαστό σας το 50% της ημέρας. Προσπαθώ να είμαι υποστηρικτικός, η δουλειά του μπαμπά είναι να στηρίζει τη μαμά. Αλλάζω πάνες και κάνω μπάνιο το μωρό αλλά το ποσοστό είναι πολύ μικρό για να περηφανευτώ γι' αυτό (συγκριτικά με τη μαμά). Είμαι χαρούμενος όταν κοιμάται το μωρό και νιώθω ανασφαλής όταν δεν κοιμάται. Προσπαθώ να βρω τον κώδικα επικοινωνίας»

Η πρώτη φωτογραφία της μικρής

Ο γνωστός τραγουδιστής λίγο μετά την γέννηση της μικρής ανέβασε κάποιες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram...

«Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ.
Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές. Ευχαριστώ τη Διονυσία, τον Παναγιώτη, τη Βάσια και ευχαριστώ όλο το προσωπικό του @mitera.gr, από τον έβδομο μέχρι το γκαράζ/parking που μου έκαναν σεμινάριο ταχύρυθμο στην αλλαγή πάνας, καθαρισμού, πλυσίματος, οργάνωσης, τάξης, ευγένειας, σεβασμού, κατανόησης, περιποίησης, φιλοξενίας και οικογένειας. Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή», έγραψε χαρακτηριστικά.