Καθ' οδόν για το νοσοκομείο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με ασθενοφόρο - Λιποθύμησε λίγο πριν βγει στον αέρα εκπομπής (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρωί της Τρίτης 26/9 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή του "Έλα να δεις", ωστόσο λίγο αργότερα ο ίδιος αποχώρησε ξαφνικά, προκαλώντας ανησυχία στους τηλεθεατές και στους θαυμαστές του, σχετικά με την υγεία του.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα story μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα σε ασθενοφόρο, εξηγώντας πως πηγαίνει στο νοσοκομείο, μαζί με την διευθύντρια του προγράμματός του για να ελέγξουν εάν είναι όλα καλά, διότι δεν είχε κάποιες ενοχλήσεις και, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, λιποθύμησε λίγο πριν βγει στον αέρα.

Δείτε επίσης: Η Ιλάειρα φόρεσε ξανά νυφικό για την επέτειο γάμου της με τον Μαυρίκιο - Το πάρτι στο σπίτι τους με μπουφέ δίπλα από την πισίνα

Το βίντεο του Μαυρίκιου Μαυρικίου μέσα στο ασθενοφόρο

«Αγαπημένοι μου, όπως βλέπετε είμαι καλά, είμαι στο ασθενοφόρο εδώ, πάμε για έναν έλεγχο στο γενικό νοσοκομείο. Έχω μαζί μου την διευθύντρια του προγράμματος, δεν με άφησε έτσι, και δύο νοσηλευτές. Συγνώμη που σας τάραξα, που έφυγα έτσι από την εκπομπή, αλλά δεν αισθανόμουν καλά. Όλα καλά, σε λίγο θα επανέλθω, ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας», είπε χαρακτηριστικά.

Για προσκύνημα στη Σίφνο με την Ιλάειρα μετά την αποβολή του μωρού τους

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε ζωντανά από την Σίφνο στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes στις 17/8, με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Αφού λοιπόν, μίλησε για την εν λόγω εκπομπή και το ρόλο που έχει, όπως επίσης και για τη σχολή που ανοίγει με την σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, εξομολογήθηκε πως συνδύασαν το ταξίδι του με έναν ιερό σκοπό.

Όπως αποκάλυψε, βρέθηκαν στη Σίφνο τον Δεκαπενταύγουστο για να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν ώστε να αποκτήσουν ένα παιδάκι που τόσο πολύ θέλουν, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με την ατυχή εγκυμοσύνη της Ιλάειρας.

«Η Σιφνος βοήθησε να ξεκουραστούμε, να πάρουμε μια ανάσα. Ήρθαμε σε μια περίοδο να προσκυνήσουμε της Παναγίας εδώ στις εκκλησίες τις φοβερές του νησιού και να προσευχηθούμε για ένα παιδάκι γιατί το θέλουμε πάρα πολύ και ελπίζω να φύγουμε τρεις», είπε χαρακτηριστικά.