Η Ιλάειρα φόρεσε ξανά νυφικό για την επέτειο γάμου της με τον Μαυρίκιο - Το πάρτι στο σπίτι τους με μπουφέ δίπλα από την πισίνα

Έσβησαν τούρτα, έφαγαν, ήπιαν, τραγούδησαν και χόρεψαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένας χρόνος πέρασε από τον φαντασμαγορικό γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με 2.000 καλεσμένους ανάμεσα τους και γνωστά ονόματα της τηλεόρασης και μπόλικη διασκέδαση. Το μυστήριο και η δεξίωση έγιναν στην Κύπρο και τα μέτρα δρακόντια (δείτε εδώ).

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο τους, το ζευγάρι έκανε χθες 28/8 ένα μεγάλο πάρτι στον κήπο του σπιτιού του έχοντας καλέσει κοντινά και αγαπημένα τους πρόσωπα. Υπήρχε μπουφέ, φωτογράφοι, χορός και μουσική.

Στα social media ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δημοσίευσαν διάφορα στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά που πέρασαν.

Φωτογραφίες από το πάρτι επετείου Μαυρίκιου - Ιλάειρας

Ιλάειρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου επέτειος γάμου

Ιλάειρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου επέτειος γάμου πάρτι

Ιλάειρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου επέτειος

Ιλάειρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου επέτειος γάμου πάρτι σπίτι

Μάλιστα λίγες ώρες πριν από το πάρτι, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο από το γάμο γράφοντας:

«Επέτειος γάμου σε λίγες ώρες... Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο γίναμε ένα... Βλέπω τις εικόνες και αισθάνομαι ότι είναι σαν χθες... Ο χρόνος περνάει γρήγορα όταν τον ζεις με την καρδιά σου... Δεν θα άλλαζα τίποτα πριγκίπισσα μου... Σ' αγαπάω».

H προσπάθεια τους να κάνουν παιδάκι

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε ζωντανά από την Σίφνο στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes στις 17/8, με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα. Ο καλλιτέχνης θα συμμετέχει σε πάνελ εκπομπής που θα κάνει πρεμιέρα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αφού λοιπόν, μίλησε για την εν λόγω εκπομπή και το ρόλο που θα έχει, όπως επίσης και για τη σχολή που ανοίγει με την σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, εξομολογήθηκε πως συνδύασαν το ταξίδι του με έναν ιερό σκοπό.

Όπως αποκάλυψε, βρέθηκαν στη Σίφνο τον Δεκαπενταύγουστο για να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν ώστε να αποκτήσουν ένα παιδάκι που τόσο πολύ θέλουν, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με την ατυχή εγκυμοσύνη της Ιλάειρας.

«Η Σιφνος βοήθησε να ξεκουραστούμε, να πάρουμε μια ανάσα. Ήρθαμε σε μια περίοδο να προσκυνήσουμε της Παναγίας εδώ στις εκκλησίες τις φοβερές του νησιού και να προσευχηθούμε για ένα παιδάκι γιατί το θέλουμε πάρα πολύ και ελπίζω να φύγουμε τρεις», είπε χαρακτηριστικά.