Οι καλεσμένοι θα περνούν από έλεγχο 3 σταδίων - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο γάμο Μαυρικίου και Ζήση

Η ανακοίνωση του Μαυρίκιου μια εβδομάδα πριν το μυστήριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι καλεσμένοι θα περνούν από έλεγχο 3 σταδίων - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο γάμο Μαυρικίου και Ζήση

Την επόμενη Κυριακή 28/8 θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στη Λεμεσό. Οι τελευταία προετοιμασίες γίνονται πυρετωδώς και το ζευγάρι είναι έτοιμο να ενωθεί με τα ιερά δεσμά. Το τελευταίο διάστημα είχαν χαθεί από τα "φώτα" λόγω των ετοιμασιών, ωστόσο, ο καλλιτέχνης επέστρεψε με μια μακροσκελή ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, θέλησε να ενημερώσει λίγες ημέρες μετά το πρόβλημα υγείας του, πως θα υπάρχουν μέτρα ασφαλείας στο τραπέζι του γάμου καθώς έχει πάρει πάρα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που θέλουν να πάνε να του ευχηθούν χωρίς να είναι καλεσμένοι.

Τα μέτρα που θα ληφθούν στο γάμο Ζήση - Μαυρικίου

«Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι, όπως όλοι γνωρίζετε την επόμενη Κυριακή 28/08 είναι ο γάμος μας στη Λεμεσό. Με αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σημαντικό για εμάς θέμα. Κατανοούμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και στήριξη σας όλους αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς θέλετε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα και δεν έχετε λάβει προσκλητήριο γάμου μπορείτε να έρθετε και να μας ευχηθείτε στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη), Λεμεσού στις 5.00 μ.μ.

Η είσοδος στο Monte Caputo για την δεξίωση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιείται με έλεγχο 3 σταδίων ασφαλείας από ομάδα security. 1. Επίδειξη του προσκλητηρίου (Πρέπει να το φέρετε μαζί σας) 2. Έλεγχος στις λίστες καλεσμένων για διασταύρωση (Πρέπει να είστε καλεσμένοι και να βρίσκεστε στη λίστα) 3. Απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο.

Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθήσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής», έγραψε.

Γάμος Μαυρίκιος Μαυρικίου Ιλάειρα Ζήση

Το σπίτι τους στην Κύπρο

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση συνδέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (8/7) με την εκπομπή Super Κατερίνα όπου μεταξύ άλλων μίλησαν για τα δύο νέα μέλη που έχουν στην οικογένειά τους (δείτε τα εδώ) καθώς και για το σπίτι που ετοιμάζουν. Μάλιστα, η εκπομπή είχε καταφέρει να εξασφαλίσει και ορισμένα πλάνα από τις εργασίες που έγιναν.

Με μία σύντομη ματιά, μπορεί κανείς να δει το συντριβάνι που κοσμεί την είσοδο του σπιτιού καθώς και την εντυπωσιακή πισίνα. Στο εσωτερικό, ο χώρος που έχει ήδη διαμορφωθεί είναι η κουζίνα, η οποία είναι μοντέρνα και κινείται σε γκρίζους τόνους.