Το μοναδικό δώρο του Μαυρίκιου για τα γενέθλια της Ιλάειρας - 100 τριαντάφυλλα και ένα κουτί με...

Το βίντεο με τις αντιδράσεις τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το μοναδικό δώρο του Μαυρίκιου για τα γενέθλια της Ιλάειρας - 100 τριαντάφυλλα και ένα κουτί με...

O Μαυρίκιος Μαυρικίου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Ιλάειρας Ζήση και τους τελευταίους μήνες είναι γνωστό, πως πορεύονται μαζί στη ζωή. Μάλιστα, λίγο πριν τον γάμο τους οι δύο τους συμμετείχαν στο Asia Express, για το οποίο είπαν πολλά, αφού αποχώρησαν.

Μένοντας ξανά λοιπόν, στο σπίτι τους κάνουν πολλά πράγματα παρέα και μάλιστα τη Δευτέρα 4/7 ο Μαυρίκιος αποφάσισε να κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο στην αγαπημένη του με αφορμή τα γενέθλια της. Έχοντας φροντίσει να υπάρχει και βίντεο στη στιγμή, που της το έδωσε εκείνη ξετρελάθηκε με τα 100 τριαντάφυλλα και τα δύο μικρά σκυλάκια, που της χάρισε.

Το δώρο του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τα γενέθλια της Ιλάειρας Ζήση

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει με την Tik και τον Tok . Νιώθω ευλογημένη και ευτυχισμένη που είσαι άντρας μου .. δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από τον θεό . Εύχομαι στα δικά σου γενέθλια να μπορώ και εγώ να σου χαρίσω ένα μέλος της οικογένειας .. λίγο διαφορετικό από αυτό.

Θέλω πολύ ένα μωράκι μαζί σου γιατί πιστεύω ότι θα είσαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μας . Δεν βλέπω την ώρα να σε παντρευτώ και να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί σου . Σ’αγαπώ πολύ . Δίκη σου για πάντα Ιλάειρα».

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου Μαυρίκιου και Ιλάειρας

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 7/6 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι στην Κύπρο, μιας και από κει κατάγεται ο τραγουδιστής, ενώ ο αρραβώνας τους έχει ήδη πραγματοποιηθεί στον Άγιο Κωνσταντίνο πριν από λίγο καιρό.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να δείξουν στις κάμερες και το προσκλητήριο του γάμου τους, το οποίο πέρα του ότι έχει δοθεί ήδη στον πρώτο καλεσμένο, είναι πραγματικά σκέτη υπερπαραγωγή, μιας και είναι φτιαγμένο με plexiglass.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως το κάθε προσκλητήριο κοστίζει πάνω από 200 ευρώ, ενώ για να φτάσουν μέχρι την Κύπρο τα έστειλαν με κοντέινερ.