«Τσακωθήκαμε δύο φορές...» - Η αποκάλυψη της Θάλειας Ματίκα για την πρόταση γάμου του Τάσου Ιορδανίδη

Τι συνέβη στο μαιευτήριο στους δύο τοκετούς των παιδιών τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, την Τρίτη 26/9 βρέθηκε η Θάλεια Ματίκα, ντυμένη στα λευκά, η οποία μίλησε αναλυτικά για την καριέρα της, αλλά και για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Τάσο Ιορδανίδη.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που της έκανε, την οποία δεν περίμενε, απάντησε και για τις γέννες των δύο παιδιών τους, στις οποίες ο ηθοποιός βρισκόταν μέσα καθ' όλη τη διάρκεια, ενώ αποκάλυψε και κάποια από τα χαρακτηριστικά του που έχουν πάρει τα παιδιά τους.

Δείτε επίσης: Γεμάτο πίνακες, με κίτρινη κουζίνα, ρετρό και vintage στοιχεία - Φωτογραφίες από τη μονοκατοικία της Θάλειας Ματίκα και του Ιορδανίδη στο Χαλάνδρι

Η αποκάλυψη της Θάλειας Ματίκα για την πρόταση γάμου του Τάσου Ιορδανίδη και τους τοκετούς

«Ο Τάσος διοργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη. Φύγαμε από το θέατρο για να πάμε για φαγητό. Εγώ όταν πεινάω έχω νεύρα. Στο δρόμο μου είπε να πάμε σπίτι γιατί ήθελε να πάει τουαλέτα. Και τσακωθήκαμε. Πριν την πρόταση τσακωθήκαμε δύο φορές. Όταν πήγα πάνω και είδα όλους τους φίλους μας, είχα συγκινηθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Και έπειτα δήλωσε: «Ήταν μέσα και στους δύο τοκετούς. Στον πρώτο επειδή έβριζα και του έλεγα "γιατί μου το έκανες αυτό", είχε πέσει κάτω και είχε βάλει τα κλάματα. Στον δεύτερο πάλι τον έβριζα, αλλά δεν τον ένοιαζε έπινε καφέ».

Όσον αφορά στα στοιχεία που έχουν πάρει ο γιος και η κόρη τους από εκείνον, εξήγησε: «Ο γιος μου έχει πάρει την υπομονή και την εμμονή του. Η κόρη μας έχει πάρει τη φωνή του και τραγουδάει ωραία».

«Έχω αισθανθεί άπειρες φορές περήφανη για τον Τάσο. Είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας», κατέληξε.

Για τα παιδιά τους, δήλωσε: «Όταν ήμουν στο δημοτικό είχαμε τα παραβατικά αγόρια, αλλά δεν υπήρχε ωμή βία. Γυμνάσιο και Λύκειο ήμουν στη Γερμανική Σχολή οπότε δεν είχαμε τόσα. Νομίζω μετά τον κορωνοϊό έγιναν τα πράγματα χειρότερα. Υπάρχουν νεύρα στο δρόμο. Έχω άγχος για τα παιδιά. Τώρα αγχώνομαι για τα μαθήματα τους, αλλά κυρίως να είναι καλοί άνθρωποι. Με συζήτηση το μαθαίνεις στο παιδί. Εγώ στην κόρη μου έχω αρχίσει από τώρα. Για παράδειγμα, εάν πει ‘"αυτό το κοριτσάκι είναι χοντρό’", θα πρέπει να της εξηγήσω πως δεν πρέπει να μιλάει έτσι και γιατί».

Όσον αφορά στο νέο βήμα του συζύγου της και την εκπομπή "Μπαμπάδες" που έχει αναλάβει να παρουσιάζει, αποκάλυψε: «Είχαμε πάει σε μία εκπομπή μαζί και του έκαναν την πρόταση. Τον πήραν μετά από λίγο καιρό και του είπαν να πάει για δοκιμαστικό. Ήταν αμέσως μετά τις διακοπές και πήγε με αυτό το ύφος, πιστεύοντας πως δεν θα τον πάρουν, και τον πήραν» (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Αλβανία).