«Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ...» - Γροθιά στο στομάχι το αντίο της Δήμητρας Βαμβακούση στη μητέρα του Ντάνου

«Μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μία ημέρα μετά τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, στις 25 Σεπτεμβρίου, η μητέρα του επιχειρηματία και νικητή του Survivor έφυγε από τη ζωή. Μία ημέρα μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, ο Ντάνος βυθίστηκε στον πόνο και στο πένθος.

Αποχαιρέτησε τη γυναίκα που τον γέννησε και τον μεγάλωσε με τόσο κόπο μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ), ενώ η σύζυγός του είπε το δικό της αντίο μέσα από το δικό της προφίλ, την Τρίτη 26/9.

Το αντίο της Δήμητρας Βαμβακούση στη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού, άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας στην πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: Δεν θα του περάσει, κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει. Με δίδαξες πολλά, αλλά κυρίως έχω την ευχή σου, διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς», έγραψε.

Δείτε επίσης: Οι στερήσεις, η απώλεια του συζύγου της και το μίνι μάρκετ στη Σκιάθο - Ποια είναι η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ουρανία

Δήμητρα Βαμβακούση για μητέρα Αγγελόπουλου

Πότε και που θα γίνει η κηδεία της

Όλοι οι καλεσμένοι στο γάμο του αλλά και το νησί της Σκιάθου, είναι συγκλονισμένοι με την απώλεια της μητέρα του. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως μετά την όμορφη ημέρα του γάμου, τους "σκέπασε" ο θρήνος.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η κηδεία της κ. Ουρανίας θα γίνει στην Σκιάθο, τόπο καταγωγής της την Πέμπτη ή την Παρασκευή.