Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι μαύρες μέρες, η επίσκεψη στον ψυχολόγο και η σκέψη της υιοθεσίας ενός παιδιού

Αποκαλυπτική η «Ιουλία» σε νέα της συνέντευξη στο YOU

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Σε πρώτη ανάγνωση μοιάζει αέρινη και εύθραυστη, όμως στην συνέχεια η έντονη προσωπικότητά της και το φλογερό ταμπεραμέντο της, σβήνουν μεμιάς τις πρώτες εκτιμήσεις... Πληθωρική στον λόγο της, χειμαρρώδης, δυναμική αλλά και ξεκάθαρη όταν παραδέχεται τα λάθη της και τα πάθη της, μια γυναίκα που κινείται σε γρήγορους ρυθμούς για να κερδίσει χρόνο και που μαζί της δεν καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος... Η Αντιγόνη Κουλουκάκου στη «Γη της Ελιάς» του MEGA μιλάει με την ελληνοιταλική προφορά της για δύσκολες στιγμές που έμειναν στο παρελθόν, αλλά και για την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η εξομολόγηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου

«Μαύρες μέρες» δεν έχεις ποτέ;

Φυσικά και έχω και όταν συμβαίνει μπορεί και να μην φύγω καθόλου από το κρεβάτι μου και να καθίσω κλεισμένη 2 μέρες στο δωμάτιό μου. Άλλες φορές μπορεί να έχω γυρίσει από την δουλειά με κλάματα γιατί έχει συμβεί κάτι που να με έχει στενοχωρήσει. Εννοείται πως τα έχω κάνει όλα αυτά, όμως πιστεύω ότι κάθε αυγή είναι και ένα νέο ξεκίνημα. Στο σπίτι μου ξυπνάω με φως, δεν έχω παντζούρια, έχω μόνο κουρτίνες, αρνούμαι το σκοτάδι, θέλω να ζω στο φως.

Κουλουκάκου Τσαρούχας
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Έχεις πάει ποτέ σε ψυχολόγο;

Με είχαν πάει μικρή, σε μεγάλη ηλικία δεν έχω πάει ποτέ, ούτε σε ψυχολόγο ούτε σε ψυχίατρο. Δεν ξέρω εάν κάτι μέσα μου αμύνεται, βρίσκω δικαιολογίες ότι δεν προλαβαίνω, προσπαθώ πάντως όμως να αυτοβελτιώνομαι. Άλλωστε πιστεύω ότι εμείς οι ηθοποιοί υποφέρουμε – όχι ότι πρέπει κάποιος να γίνεται ηθοποιός για να λύσει τα ψυχολογικά του – η υποκριτική όμως είναι μια ωραία ανάλυση του εαυτού μας αφού πολλές φορές υπερβαίνουμε τα όριά μας.

Ένα παιδί θα ήθελες να υιοθετήσεις;

Ναι γιατί όχι; Παλιά έλεγα εάν δεν μπορούσα να κάνω εγώ παιδιά δεν θα είχα πρόβλημα να υιοθετήσω, απεναντίας με χαρά. Απλώς στην Ελλάδα, κάποτε ήταν πολύ δύσκολο, τώρα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα θέλω να πιστεύω. Όπως και να έχει θαυμάζω ακόμα περισσότερο τις γυναίκες που απλά υιοθετούν, δεν έχει σημασία αν μπορούν η όχι γιατί πάντα θα είναι μάνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Παντρεύτηκε στα κρυφά με τον σύντροφό της λίγο πριν γεννήσει; Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Έγκυος στη ζωή, έγκυος και στη ''Γη της ελιάς'' - Τα πρώτα πλάνα της Αντιγόνης Κουλουκάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα (Βίντεο)

Γοητευτικός ψηλός & ψυχολόγος - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Η Γη της Ελιάς (11/10): «Πρέπει να προσφέρεις ένα παιδί» - Ο Δημοσθένης θέλει να ισοπεδώσει την Ασπασία

Γη της Ελιάς: «Αρκετά με τη Μαρίνα και τον θρήνο της» - Έντονες οι αντιδράσεις στο twitter

Η Γη της Ελιάς (4/10): «Το παιδί είναι νεκρό» - Η σκηνή με τον βουβό πόνο Μαρίνας και Μάνου

Η Γη της Ελιάς (3/10): Η Μαρίνα ζητά από τον Μάνο να χωρίσουν κι ετοιμάζει τη βαλίτσα της για να φύγει από σπίτι

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μιλά για όλους & για όλα: «Εγώ είμαι και λίγο μαγκάκι στη ζωή μου!»

«Είμαι χαρούμενη και...» - Το νέο βήμα της Αντιγόνης Κουλουκάκου μετά τη θραύση της στη ''Γη της ελιάς''