«Τους θέλω και τους δύο κι ας...» - Η απάντηση της Σάσας Σταμάτη για την "κόντρα" ανάμεσα σε Λιάγκα και Ουγγαρέζο

Τα είπε όλα με μία φωτογραφία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες δημιουργήθηκε τεράστιο θέμα, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 μία άλλη γιαγιά, ως τη γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και γι' αυτό κρίθηκε αυστηρά από τους συναδέλφους του.

Τα λόγια ορισμένων τον ενόχλησαν αρκετά, γι' αυτό και στον αέρα του Πρωινού και ξέσπασε για τα πρόσωπα που έχει βοηθήσει, "ευεργετήσει" μάλλον, σύμφωνα με τα δικά του λόγια, και τώρα τον "δικάζουν" (δείτε εδώ αναλυτικά). Το μυαλό όλων πήγε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, καθώς είναι ένα από τα πρόσωπα που του άσκησε κριτική για την κίνησή του αυτή και υπήρξαν συνεργάτες στο παρελθόν.

Πολλοί, λοιπόν, πήραν θέση για το γεγονός αυτό, με την πλειοψηφία να υπερασπίζεται τον δημοσιογράφο, υποστηρίζοντας πως είναι άδικο κανείς να λέει πως έχει ευεργετήσει κάποιον, ο οποίος έχει αποδείξει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια με τη δουλειά του, ακόμη κι όταν έπαψε να είναι στο πλευρό του.

Το σχόλιο της Σάσας Σταμάτη για την "κόντρα" Λιάγκα - Ουγγαρέζου

Για την άποψή της ρωτήθηκε και η Σάσα Σταμάτη, η οποία απάντησε με ένα σκίτσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Με ρωτάτε να πάρω θέση στη "κόντρα" Λιάγκα - Ουγγαρέζου», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε: «Τους θέλω και τους δύο κι ας είναι αμαρτωλό, που λέει και το λαϊκό άσμα της φίλης Κατερίνας Στανίση».

Δείτε επίσης: «Έβαλε το χεράκι της και η Ελένη Μενεγάκη...» - Χαμός στο πλατό του Happy Day για την κόντρα Λιάγκα & Ουγγαρέζου

Σάσα Σταμάτη για κόντρα Λιάγκα Ουγγαρέζου

Η τελευταία δήλωση του Δημήτρη για τη διαμάχη

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και τα όμορφα λόγια σας, ειδικά αυτή την εβδομάδα. Όλες οι εκπομπές, οι παρουσιαστές, οι συνεργάτες και οι τεχνικοί που έχω συνεργαστεί και σύσσωμος αυτός ο εξίσου μ’εμένα δύσκολος χώρος – που όμως, τόσο αγαπώ – σπεύσατε να με υπερασπιστείτε απέναντι σε μια κατηγορία, πριν προλάβει καν να ειπωθεί.

Πάνω απ’όλα, ευχαριστώ όλους εσάς, αδέλφια μου για τα συγκινητικά σας, λόγια. Τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, γραπτά, ακόμη και μέσα απ’τα events, τις συναυλίες, τα Dj-Sets, τα σεμινάρια στο ΑΝΤ1 MediaLab είστε δίπλα μου για να μη νιώθω μόνος. Δε γαμιέται: Αφού δε θα πάρω ποτέ Όσκαρ, ας ευχαριστήσω και τους 6 κολλητούς που έχω από παιδί (μαζί πλέον με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους) και είναι πια η οικογένειά μου για να μην ανησυχούν οι γονείς μου από ‘κεί πάνω – Είναι λυτρωτικό να έχεις φίλους.

Σ' αυτούς, στους συναδέλφους μου και σ’εσάς αφιερώνω και την καταληκτική τραγουδάρα μας, αδέλφια, "Για Όλα Ικανοί (Τζαμάικα)"».